Hevosen tulokset, hiusten kasvua, sairastamista ja pakkailua

Tällä viikolla valmistelin lomalle lähtöä pakkaillen pitkin viikkoa. Kävin myös kampaajalla, koska hiukseni ovat alkaneet kasvaa takaisin. Parin vuoden ajan tuntui, että olen varmaan tulossa kaljuksi kun hiukset harveni harvenemistaan, mutta nyt päälaki on parin sentin kasvua niiden muutaman pitkän hiuksen seassa. Tiedä sitten mistä se johtui. Voisiko ratsastuskypärä aiheuttaa sen, koska nyt kun en ole ratsastanut pariin kuukauteen, niin ongelma selvästi helpottaa...? Jokatapauksessa kävin värjäämässä maantienharmaan tyvikasvun pois.


Harrastin, siivosin, kokkasin, pyykkäsin, tein töitä, kuskasin koiria eläinlääkäriin ja lepäilin katsellen elokuvia. Perusarkea siis. Kävin myös kauneudenhoitajani Lauran luona hieronnassa, ja Umbrian suomalaisten kanssa pizzalla.


Hevosen koepalan tulokset tulivat myös, mutta niistä ei selvinnyt mitään uutta. Ainoastaan, että lihakset ovat ylirasittuneet. Ei mitään syytä, mikä toisaalta on toki hyvä juttu, mutta toisaalta taas emme tiedä yhtään enempää. 
Kirurgin mukaan olen ruokkinut hevostani väärin syöttämällä sille liikaa rehua (mitä en ole tehnyt) ja rasittanut sitä liialla työllä (mitä myöskään en ole tehnyt). Oma eläinlääkärini onneksi on minun kanssani samoilla linjoilla, varsinkin kun arvot nousivat myös levossa ja toisella ruokavaliolla. 

Helmikuun alussa otamme uudestaan verikokeet, jotta pysymme ajantasalla. Jokatapauksessa en voi ratsastaa ennenkuin veriarvot on kohdallaan ja hevonen on kunnossa, ja tuntuu, että en ole ollut hevosen selässä ikuisuuksiin. 


No sitten viikonloppu häämötti, ja tietenkin Mathias heräsi perjantaina kipeänä. Ja sanon tietenkin, koska tänään, lauantaina, me suuntaamme Dolomiiteille talvilomalle. 


Kävimme eilen nielunviljelyssä varmuuden vuoksi, viime perhelomalla (kesällä) kundi kun oli angiinassa koko loman. Onneksi ei kuitenkaan ilmennyt mitään, eli ihan vaan perusflunssaa kovalla yskällä.
Mutta saa nähdä miten meidän laskemisen käy. Toivottavasti pääsemme rinteisiin, olen nimittäin odottanut tätä viikkoa kuin kuuta nousevaa jo kuukausia. Yritän kuitenkin pysyä positiivisena, vaikka täytyy myöntää, että ketuttaa ja kovaa!


Nyt alan odottelemaan, että Leo herää ja pääsemme matkaan. 
Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille!


Kommentit

 1. Heippa Heidi, nimetön mutta pitkäaikainen lukijasi tervehtii sinua!

  Tämä uusi blogipohjasi on kiva, ja ainakin puhelimella (luen blogeja vain sillä) toimii tosi hyvin, tämä on paljon parempi ja selkeämpi kuin edellinen.

  Tykkään lukea päivittäisiä kuulumisiasi, ja lisäksi erityisen mielenkiintoisia ovat olleet "tapakulttuuripläjäykset", kuten mitä jääkaapista löytyy, miten syötte päivittäi n, miten pukeudutaan yhdessä maailman johtavista muotimaista, kun asuinpaikkana ei ole Milano vaan pikkukaupunki keskellä maaseutua, ja vieläpä ulkosuomalaisena, ja tietysti, että miten italialaiset naiset syövät pysyäkseen hoikkina.

  Kysymys: Siellä on ihan suunnattoman kaunista, miten koet sen? Huokaisetko ihastuksesta joka kerta kun lähdet kotoa, vai oletko jo täysin paatunut? Mikä on lempipaikkasi tiluksillanne?

  T. Mimmi

  VastaaPoista
 2. Minustakin on kiva lukea elämästäsi. Kirjoitat mukavan rennolla tyylillä. Yhdestä asiasta olen eri mieltä, nimittäin painostasi. Se on ok, olet hyvä noin!

  VastaaPoista
 3. Did you know there is a 12 word phrase you can tell your partner... that will induce deep feelings of love and impulsive attraction to you deep within his heart?

  That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, idolize and guard you with all his heart...

  12 Words That Fuel A Man's Love Instinct

  This impulse is so hardwired into a man's genetics that it will make him work harder than before to do his best at looking after your relationship.

  Matter-of-fact, triggering this all-powerful impulse is absolutely mandatory to getting the best ever relationship with your man that the second you send your man one of these "Secret Signals"...

  ...You'll instantly find him open his heart and soul to you in a way he haven't experienced before and he'll distinguish you as the only woman in the universe who has ever truly tempted him.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti