Paluu arkeen

Meillä on ollut ihana talvinen viikko takana, aurinko on paistanut ja ilmat on olleet talvisen viileät. Aamuisin on saanut jopa skrapata autoa!


Olemme siis palanneet arkeen, Mathias kouluun ja minä töihin. Olen jopa saanut aikaiseksi enemmän viikossa kuin yleensä kuukaudessa yhteensä, tiedä sitten mistä tämä työmotivaatio nyt kumpusi, mutta otin siitä kaiken irti. Tosin hieman ne työt tuli myös uniin, ja yöunet jäi hyvin lyhyiksi melkein joka yö, eli nyt täytyy taas ottaa iisimmin. Helposti kun käyn ylikierroksilla.Hevosen  kanssa edelleen odotellaan koepalan tuloksia, mutta verikokeiden mukaan Sognador on paranemaan päin! Edelleen jatkamme ruokavaliota, lisäravinteita ja lepoa kuukauden verran, jotta arvot laskisivat normaalin rajoihin.


Ja koska en ole nyt siis ratsastanut reiluun pariin kuukauteen, olen yrittänyt korvata sitä tenniksellä ja koirien kävelyttämisellä. Mutta kyllä kaipaisin hepan selkään jo, vaikka ihan mukavissa maisemissa koirien kanssa kävelenkin, niin metsässä kuin kukkuloilla.

Kissarintamalla taas sellaisia uutisia, että Sfigattoa ei ole näkynyt sitten jouluaatonaaton. Oli kyllä sen verran huonossa kunnossa, että todennäköisesti lähti kuolemaan jonnekin. Olin vienyt sen kymmenisen päivää aikaisemmin eläinlääkärille ajatuksena lopettaa se, mutta eläinlääkärin mukaan kissa ei ollut henkihieverissä eikä halunnut riistää paria viikko elämää kissalta, vaikka maksa olikin mennyttä. Täällä ei siis eläimiä noin vaan lopeteta...

viimeinen kuva Pescosta ja Sfigatosta, kun he eivät sateella halunneet ulos
Mathias sai silmälasit, kävimme keilaamassa, ja illallistin suomalaisessa seurassa yhtenä iltana. Kaiken kaikkiaan hyvä viikko, hyvä aloitus arkeen ja vähäisistä unista huolimatta energiaa kuitenkin riitti, sekä mieli oli positiivinen.Kommentit

 1. Inhoan kyllä skrapaamista. No onneksi ei ole auto vielä koskaan jättänyt tielle, että olisi tarvinnut hinausapua tai muuta. Että kyllä sen skrapaamisen kestää kun on ihan hyvä auto ollut. Kuulostaa kivalta viikolta! https://www.hinauskarihartikainen.fi/toimialueet/oulu

  VastaaPoista
 2. According to Stanford Medical, It's in fact the ONLY reason this country's women get to live 10 years more and weigh 19 KG lighter than us.

  (By the way, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret exercise and EVERYTHING about "how" they are eating.)

  BTW, I said "HOW", and not "what"...

  CLICK on this link to uncover if this quick test can help you discover your true weight loss possibility

  VastaaPoista

Lähetä kommentti