Sairasviikko Ikigain seurassa

Täältä sairastuvalta edelleen huhuilen kuulumisia... Eli tämäkin viikko meni sairastaen, tällä kertaa olin itse kipeänä. Influenssa-testissä en käynyt, eli tiedä sitten onko Mathiakselta saatua influenssaa vai joku muu flunssa, mutta lääkärissä kävin korvatulehduksen takia. Ja edelleen olen siis puolikuntoinen, päätä särkee ja olo on tukkoinen. 

Viikon aikana ehdin hyvin siis katsella muiden hiihtolomareissuja somesta, ja tehdä kirjakaupasta ostamaani Ikigai-tehtäväkirjaa.

En tiedä kuinka monelle tämä Ikigai on tuttu? Siinä siis etsitään elämän tarkoitusta ja syytä olemassaoloon, neljän eri osa-alueen voimin; Mikä saa sydämen sykkimään, minä ja muu maailma, missä olen hyvä, ja missä erotun joukosta. Näihin osa-alueisiin oli tehtäviä, osaa joutui miettimään enemmän, osa oli helppoja ja nopeita.


Lopputuloksena jokaisesta osa-alueesta haettiin ne sanat, joita vastauksissa vilisi eniten ja niistä sitten ne, mitkä eniten sykähdytti ja tunsin omakseni. 
Sitten sanat lisättiin Ikigai-karttaan. Ja niiden yhdistyessä, pitäisi löytyä se oman elämäni olemassaolon tarkoitus. 

Eli tällaiselta Ikigai-karttani näyttää; eläimet ja sisustus saa sydämeni sykkimään, muun maailman kohtaan rohkeudella ja empaattisuudellani, olen hyvä organisoimaan ja olen nopea tekijä, mitä ikinä sitten teenkään. Sekä eroan joukosta visuaalisuuteni ja tunnollisuuteni kanssa.

Tiedä sitten mikä se minun Ikigaini on, jään sitä pohtimaan. Ja jos teille tulee ajatuksia otan mielelläni ne vastaan!!!


Toki muutakin ehti tapahtua viikon aikana, ihan makoiluksi ja lepäilyksi ei mennyt, vaikka aika hyvin me Millan kanssa sohvalla viihdyimmekin.


Suurimman osan viikosta istuin kuitenkin koneen ääressä, tein meidän ravintolan laajennuksen piirustuksia, mitkä lähti vihdoin eteenpäin, rakennuslupahakemuksia kohti. Sekä etsin meidän maatilan toimipisteeseen valaisimia.

Maxin verikorva leikattiin, ja nyt toivomme että korva paranee, koska meillä on kahden viikon kuluttua varattu, ja puoliksi maksettukin, hiihtoloma tiedossa. Eli toivon mukaan päästään matkaan...!!!


Mathias sai  karaten vyökokeesta hakemansa oranssi-vihreän vyön. Ja harrastuksissa ja hammaslääkärissäkin ehdittiin piipahtamaan. Oikomishoitoa on tiedossa, ja nyt tehdään alustavia juttuja, ja odotellaan sekä katsellaan, miten se suu kasvaa ja muuttuu.Tallilla kävin pariin otteeseen moikkaamassa Sognadoria, mutta selkään en ole nyt kavunnut yli viikkoon. Tänään on tarkoitus kuitenkin ratsastaa, päänsärystä ja hurjasta myrskystä huolimatta.


Ja iltapäivällä meillä alkaakin sitten karnevaaliriehat, eli karnevaaliaika alkakoon! 

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 

Itse toivon tervettä ja liikunnallista viikkoa, ajatuksia Ikigain tiimoilta, ja tiedossa on myös suomalaisten naisten kanssa illallinen, työlounas ja mahdollisesti myös uusi sisustusprojekti. Kommentit

  1. Tämä hammaslääkäri reissu kosketti minua kovasti, sillä olen itse hammashoitaja ja teen jonkin verran oikojahammaslääkärin kanssa töitä enemmän kuitenkin teen kirurgiaa ja ihan normi vastaanottoa. Tästä olisikin kiva kuulla lisää esim onko jotain eroja suomen ja italian välillä hammashoidossa yms. Tuosta Ikigaista en ole koskaan ennen kuullutkaan, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta ja siitä vielä kiitos että vinkkasit instagram tilistäsi pidän siitä kovasti ja päivittäin käyn seuraamassa tapahtumiasi :)
    T: Mervi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti