6 asiaa, jotka ilahduttavat nyt

Otin kopin blogihaasteeseen, missä keskitytään hyvään kaiken tämän hurjan maailman keskellä, eli tässä on minun kuusi asiaani, jotka ilahduttavat elämääni tällä hetkellä.

1. Auringonnousut

Olemme saaneet ihailla upeita auringon nousuja useana aamuna viime aikoina.
2. Kukat

Nyt kun en enää polta kynttilöitä, kevättä kohti kun mennään, olen siirtynyt kotona kukkiin. Pöydällä on aina kimppu, ja nyt kukkii myös pikku-Narsissit, sekä Orkideatkin aloitti taas kukintansa pimeimmän kauden loputtua.
3. Treffi-ilta Leon kanssa

Emme ole olleet kaksin missään sitten muutaman kuukauden, me näemme Leon kanssa päivittäin kuitenkin työn merkeissä, ja tarvetta ei ilmeisesti ole ollut muulle. Erityisesti ilahdutti, että minä sain kerrankin valita elokuvan, yleensä kun mennään Mathiaksen tai Leon mieltymysten mukaan.
4. Takkatuli, tee ja kirja

Iltaisin olen sytyttänyt takan viime aikoina, kun ulkona oli kylmempi. Olohuoneen ja Tvn sijaan käperryin iltaisin keitiöön takan eteen lukemaan kirjaa teekuppi toisessa kädessä. Rentoutumista parhaimmillaan!5. Intuitio

Olen hyvin intuitiivinen ihminen, ja jotenkin nyt tuntuu, että olen osannut kuunnella itseäni ja intuitiotani tarpeeksi. Viime ajan tuskastumiset ja ahdistumiset on selkeästi ollut tulosta siitä, että olen toiminut vastoin sitä mitä sisimmäni tunnen, yrittäen todistella muille jotain ja tehden muiden mieliksi asioita. Nyt tuntuu, että tasapaino on löytymässä, ja olen mieleltäni rauhallinen.

6. Oma kuva

Viime postaukseen liittyen omasta tyylistäni tajusin, että olen nähnyt itseni ihan erinäköisenä, ja että ongelmani ei olekaan painon kanssa kamppailu, vaan enemmänkin pään sisällä. Tämän asian tajuaminen on ollut suuri askel eteenpäin sisäisen rauhan löytämisessä, ja se on ilahduttanut minua suuresti. En ole enää aamulla herätessäni syyllistänyt itseäni tekemättömistä treeneistä tai miettien mitä tänään saan syödä. Kun mieli on kevyempi, myös kroppakin tuntuu kevyemmältä.

Eli nämä asiat minua ilahduttavat nyt.  Ja että kevättä kohti mennään, vaikka tänään sataakin kuin saavista kaatais. Leo on tänään koko päivän töissä ja me lähdemme Mathiaksen kanssa kahvilaan aamiaiselle ja sieltä urheiluvaateostoksille, sekä iltapäivällä tallille.

Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille!Kommentit

  1. Upeita nuo auringonnousut! Italiassa jotenkin taivaankansikin tuntuu avarammalta...Ja auringonnousujen lisäksi muutenkin ihana ilonaihelista, ne ovat juuri noita elämän pieniä asioita joista onni lopulta koostuu. Ja oman kehon hyväksyminen ja sen kanssa sinut oleminen tietysti on isompikin ja hyvin kokonaisvaltainen asia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti