Jouluhuumaa; markkinoita, konsertteja, ja pikkujouluja

Jouluhuuma sen kun jatkuu, arjenkin keskellä.
Viime viikonloppuna oli parit eri pikkujoulut; perjantaina olimme tallikavereiden kanssa meillä alhaalla ravintolassa syömässä


Ja lauantaina oli Umbrian suomalaisten pikkujoulut nyyttäriperiatteella. Jokainen toi jotain syötävää ja juotavaa (itse tein kinkun ja jouluisia uunikasviksia, sekä vein salmiakkia ja fazerin sinistä), söimme ja joimme (kohtuudella), lauloimme joululauluja, pari puhetta ja yllätysohjelmanumerokin oli, sekä lopuksi kävi vielä joulupukkikin.


Sunnuntai-aamun olimme Mathiaksen tennisturnauksessa Gubbiossa ulkomittarin näyttäessä -2c. Mielummin olisin viettänyt sen aamun suoraan sanottuna kotona vällyjen välissä...Sunnuntai-iltapäivänä taas oli kylällämme joulumarkkinat ja kävimme siellä pyörähtämässä. Pojat söi makkaraa, minä join hehkuviiniä avotulen edessä, Mathias kavereineen kävi moikkaamassa joulupukkia, ja minä tein hieman pikku-ostoksia myyntikojuista. Pukin puupajassa Mathias kävi tekemässä lentokoneen ja kuuntelimme kirkossa joulukonsertin.


Maanantaina, Leon vapaapäivänä, kävimme katsomassa Grinch-elokuvan leffassa ja illan köllimme omalla sohvalla koko perheen voimin. 


Eilen oli Mathiaksen koulun joulukonsertti ja nyt sitten onkin enää vain muutama yö jouluun, ja aion ottaa ilon irti koko ensi viikonlopusta rauhoittuen ja fiilistellen joulua, kuunnellen jouluradiota sekä valmistellen ruokia ja joulukakkuja. Ja siivotakin varmaan pitäis...


Mukavaa keskiviikkoa kaikille!!!!

Kommentit