Voihan Marraskuu ja maksasairaus!

Tanssin tässä loppukesästä voiton tanssia aivan liian aikaisin. Olin muka oppinut miten pitää niskan välilevynpullistuma kunnossa, niin että sen kanssa pystyi elämään normielämää.
No, syksy on näyttänyt asian olevan toisin... Tiedä sitten onko kosteudella ja kalsealla ilmalla osuutensa asiaan, mutta nyt on ollut niska jumissa enemmän ja vähemmän kuukauden verran. Päätä särkee harva se päivä, pää ei käänny mihinkään suuntaan ja mieli on musta kuin ulkona oleva taivas.


Eli niin täällä meni tämäkin viikko, leväten.
Salille piti päästä joogaan, en päässyt. Hevosenkin sain liikutettua eilen ensimmäisen kerran sitten kouluratsastustehotunnin kevyesti ravaten. Lihaskuntotreeniä en ole tehnyt kuukauteen, ja olo onkin sen mukainen, kaikki paikat löllyy.


Lisäksi vanha tuttavani Unettomuus on taas palannut taloon. Yöt menee pyörien sängyssä, haahuillen pitkin kämppää ja olohuoneen nojatuolissa istuen ja hengitellen syvään. Ja päivät sitten sumussa, käpertyen itseeni ja ajatuksiini.

Ja kaiken kukkuraksi Maxilla todettiin maksasairaus, eli nyt sitten iloitaan jokaisesta päivästä minkä saamme vielä yhdessä viettää. Itku kurkussa.


Joskos tänä viikonloppuna kaivaisi esiin jo joulua, yleensä olen laittanut koristeet vasta Itsenäisyyspäivänä, mutta jos se edes piristäisi keskellä tätä harmaata ja sateista viikonloppua. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

  1. Tsemppiä sinne, kaiva vaan ne joulukoristeet esille. :) terkkuja.

    VastaaPoista
  2. Mulla on myös kaularangan välilevyn pullistuma. Diagnoosin sain magneetin jälkeen helmikuussa mutta oireet alkoivat 10/2017. Mulla on hermo puristuksissa niin, että se säteilee kipua vasempaan käteen. Mitä enemmän vasenta kättä käytän, sen voimakkaampi on kipu. Olen vasenkätinen joten aika hankalaa elämä on ollut. Samoin kaikki, mistä tulee venymistä, laukaisee voimakkaan kivun. Esim laukun kantaminen, hartijoiden pyörittely, käsien kurottelu joko ylös tai alas. Aika haastava vuosi, kun yksin asun. Kaikki ihan normaalit perusjutut kuten siivous, pyykinpesu jne on ollut todella hankalaa. Kaikenlainen liikunta on ollut aika minimissä. Jo kävellessä kädet heiluvat sen verran, että kipu lisääntyy. On kyllä ihan vihonviimeinen vaiva :-(

    VastaaPoista

Lähetä kommentti