Syksy, halloween ja mummin vierailu

Syksy saapui tännekin, ja syksyn mukana myös mummi, eli äitini, joka oli parisen viikkoa meillä vierailulla. Ja ilmat oli erittäin syksyiset, sateineen.

 Sumuisia aamuja on riittänyt. Näkymä olohuoneen ikkunasta.

Mathiaksella oli tämän kauden ekat karatekisat, ja sai niistä kaksi pronssia. Karaten kanssa ollaan edelleen tilanteessa, missä ei tiedetä jatkaako vai lopettaa, kun motivaatio on hieman hukassa, ollut jo viime keväästä. Saimme kuitenkin ylipuhuttua jatkamaan nyt tälle kaudelle, katsotaan joulun jälkeen miten käy ensi kauden kanssa.

Töissä taas alkoi oliivinkeruu aika vaihtelevasti sateiden takia, sateella niitä kun ei kerätä. Eli silloin kerättiin kuin voi, ja kauhealla kiireellä. Hiki päässä ja niskat jumissa. Ja mitä siitä sitten olikin tulos; migreeni, mikä piti otteessaan muutaman päivän ja minut sängyn pohjalla.
Halloweenkin pyhineen sattui mummin loman aikaan, itse Halloween-iltana pojat kävi kiertämässä taloja karkki vai kepponen-tyyliin, ja sen jälkeen olivat yhden pojan kotona illallisella. Meilläkin koti oli koristeltuna Halloweeniin, sen ollessa Mathiaksen lempijuhla vuodessa, ja mummikin sai synttärikakukseen halloween-koristellun porkkanakakun.Mathiaksella oli siis neljä päivää lomaa koulusta pyhäinpäivän takia, ja me kävimme parilla markkinoilla, katsomassa joulujuttuja kaupoissa, kävelimme koirien kanssa ja istutimme pihalle kasveja. Mitä nyt sateelta ja migreeniltäni kykenimme.


 Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit