Työkatsaus ja ilkivaltaa

Maatilan puolella hommat edistyy pikkuhiljaa, seinät on alkanut kohota tukipilareiden väliin maatilan toimipisteessä. Se on 50m2 kokoinen rakennus, mihin tulee keittiö hillojen ja hunajan valmistukseen, pieni varasto, wc, sekä myynti- ja maistelutila.Viime viikon soittelin eri ikkuna- ja ovifirmoihin tarjouksia, ja kävin paikanpäällä katselemassa värivaihtoehtoja. Muutenkin on ollut mietinnässä pintamateriaalit ja sisustus. Käytännössä siis juuri sitä työtä, mistä vuosi sitten valmistuin. Ainoastaan vaan että asiakas on meidän oma yritys...Lisäksi olen käynyt katselemassa oliiviöljypulloja, koska loppukuusta on taas oliivinkeruun aika.


Näkymä keittiön ikkunasta


Varkaat taas jatkavat ilkivaltaansa, toissayönä oli, jo kolmannen kerran kuukauden sisään, rikottu kana-aita, ja kukkokin oli varastettu. Kanalahan on meidän talolta n.100m pelloille päin, eli ei meidän pihapiirissä. Nyt sinne on sitten kanoillekin vedettävä turvakamerat.

Ravintolankin tienviitat on kaikki kaadettu matalaksi, eli ajatus todellakin ilkivallasta herää, meillä kun ravintolassa hommaa riittää, ja aina kateus ei katso keinoja... Kurjaa toki, ja aiheuttaa meille lisähommia. Eniten kuitenkin harmittaa, jos jollain on todellakin noin kovasti meitä vastaan. Me kun vaan yritämme tehdä oman duunimme, parhaalla mahdollisella tavalla, häiritsemättä muita.

Ja toki harmittaa myös se tryffeliaitauksen verkkoaita, minkä arvo sitten loppujen lopuksi oli 5000e. Kävin tilaamassa uuden verkkoaidan ja maksoin samalla sen varastetun, toivoen että edes vakuutuksesta tulisi jotain takaisinpäin.

Mukavaa syyspäivää kaikille!

Syksy koittaa täälläkin pikkuhiljaa, vaikka päivällä asteet kipuaakin vielä 25c paikkeille

Kommentit

Suositut tekstit