Miniloma rannalla

Viimeisin postaukseni sai paljon kommentteja, osaa se vihastutti, ja osaa ihastutti. Sain myös yksityisiä viestejä ja meilejä, ja kiitosta siitä, kuinka rohkeasti omasta elämästäni avaudun, ja sen tuomasta vertaistuesta. Kiitän kovasti kaikkia kommenteista, mielipiteistä, ja kehoituksista!!!

En ole valitettavasti kaikille ehtinyt vastamaan, koska otimme Mathiaksen kanssa "äkkilähdön" parin päivän rantalomalle. Eli varasin hotellin rantsusta kahdeksi yöksi, ja sunnuntai-aamuna ajaa hurautimme rannalle. Meiltä on matkaa rantaan vajaa 1,5h, eli ei paha, vaikkakaan ei sitä tietenkään jokapäivä ajele edestakas.
Kolme päivää pulikoimme Adrianmeren lämpimissä merivesissä, etsimme rapuja ja pelasimme rantapelejä.
Söimme hyvin, ja menimme aikaisin nukkumaan.
Maanantaina Leokin liittyi seuraamme iltapäivällä. Kävimme katsomassa hieman keskustaa ja illallistimme yhdessä, minkä jälkeen hän suuntasi takaisin kotiin, ja me hotellille.Kolme päivää rantalomaa ja lillumista kuitenkin riitti, saimme pienen irtioton arjesta, mitä lähdimme hakemaan.


Nyt loppuviikko meneekin sitten töiden parissa, ratsastaen ja pakaten, kun ensi viikolla suuntaamme kahdeksi viikoksi Suomeen.


Mukavaa loppuviikkoa kaikille, blogin äärelle palaan sitten kuun vaihteessa!

Kommentit

  1. Lyhytkin lomanen piristää... Mehän näköjään vaihdetaan maita, sinä lomailet Suomessa ja minä Italiassa! Hauskaa ja rentouttavaa lomaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti