Perugia, punnitus ja pientä sählinkiä

Tällä viikolla kävin Perugian keskustassa hoitamassa paperihommia. Kävelin vanhan yliopistoni ohi missä opiskelin 13 vuotta sitten, ja sitten kävin kahvilassa, jossa kävimme usein aamupalalla kun vielä asuimme keskustassa. Siellä oli edelleen samat työntekijät aamuvuorossa, ja vaihdoimme kuulumiset. Sen jälkeen kävelin pääkatua pitkin, samalla kun pakettiautot parkkeerasi liikkeiden eteen toimittamaan tavaroitaan,  mietin miten minulla olikaan ikävä keskustaa ja siellä työskentelyä.
Sitä kaupungin, vaikkakin pienen, sykettä, turisteja, tapahtumia, asiakkaita, ihmisiä joihin törmäsin  ja ennenkaikkea työkavereita. Niin se aika kultaa muistot...Tällä viikolla oli myös punnitus, ja vaikka muutama postaus sitten olinkin hyvin skeptinen dieettiä kohtaan, niin täytyy sanoa, että se on toiminut. Paino oli pudonnut vain 1kg, mutta rasvaa oli lähtenyt 1,7kg kahdessa viikossa (toisin sanoen etuvarustus on pienentynyt parin kuppikoon verran, ja vyötäröltä oli lähtenyt 2cm) ja lihasmassa oli siis noussut, sen takia paino ei ollut laskenut enempää.
Dieettiin tuli hieman myös muutoksia, proteiinin määrää lisättiin, aamulla saan syödä hedelmän ja ruokavalioon lisättiin lihan lisäksi kala (turskaa, ahventa, seitiä jne) ja palkokasvit 2-3kertaa viikossa, eri päivinä tietenkin, ja kerran saan syödä kananmunaa. Eli pikkuhiljaa yritetään siedättää kroppaa.


Käsien tärinänkin olen tajunnut johtuvan tyhjään vatsaan astmapiipun ottamisesta, eli nykyään otan sen vasta aamupalan jälkeen, ja valitettavasti astmapiippu näyttää aiheuttavan myös rytmihäiriöitä tms,  sen tiimoilta on ollut hieman heikko olo tällä viikolla, kun tuntuu että sydän lepattaa, ja rintaankin sattuu, kun astmapiipun annos puolitettiin, eikä siten siis ehkä toimi täysillä...?


Yhtenä aamuna jouduin jopa herättämään Leon viemään Mathiasta kouluun. Ensimmäistä kertaa ikinä! Yleensä vaikka olen oksentanut, maannut migreenissä tai ollut kuumetta tms niin olen selviytynyt kuitenkin viemään Mathiaksen kouluun, nyt oli aamu, kun en selvinnyt. Paitsi, että kun sitten heräsin klo8.20, löysin kundit nukkumasta sohvalla. Koulu alkoi klo8. Siitä he sitten lähtivät, ja myöhemmin kuulin, että olivat vielä käyneet kahvilan kautta aamupalalla, ilman minkäänlaista kiirettä. Miehet!!!! tai ainakin mun miehet, jos ei muiden... ;)Mathiaksella oli koulussa opettajien kanssa keskustelut, mitkä meni ihan ok. Mathiaksen luokka on maineeltaan villi, vaikka heitä on vähän ( 8 tyttöä ja 7 poikaa), ja siellä sattuu ja tapahtuu harva se päivä, eikä opettajat tunnu saavan heitä kuriin. Eli oikeastaan odotin pahempaa, kun palaute oli. Opettajien suurin ongelma oli, että Mathias vastaa viittamaatta ja että on ihan liian nopea tekemään tehtävät, niin että luppoaikaa jää, sitten hän tylsistyy, ja villitsee kaikki muutkin jutteluun jne. Mutta fiksu kundi kuulemma, hyvä piirtämään ja mahtava huumorintaju, pitäis osata olla vaan hiljaa välillä.


Itselläni ratsastus sujui loistavasti tällä viikolla heikotuksesta huolimatta. Pieniä onnistumisen hetkiä, ja jopa fiilis, että ehkä tästä vielä joku päivä tulen olemaan ihan hyväkin hommassa!!!
Nyt Mathiaksella on pitkä viikonloppu tiedossa, ja vaikka täällä ei Vappua juhlitakaan samassa määrin kun Suomessa, jotain pientä ajattelin meille kehittää. Ja jos vähän vaikka yrittäisi levätä, aivot kun on taas hieman ollut narikassa viime ajat. Tämä FB-postaukseni kiteyttää aika hyvin...

"Istun työpöydän ääreen tekemään kirjanpitoa. Etsin toukokuun taulukkoa tietokoneelta noin 20min. Mietin, että mihin ihmeeseen sen olen tallettanut, etsin cloudit sun muut. Ei löydy. No totean, että muistan varmaan väärin, enkä ollut sitä edes aloittanut. Aloitan sen uudestaan lisäämällä päivämäärät.Pääsen kohtaan sunnuntai 6.5, ja mietin, että miten voi olla et mun synttärit on mennyt ohi ihan huomaamatta. Hetken asiaa mietittyäni tajuan että nythän on tosiaan huhtikuu. Mä olen menetetty tapaus ".MAHTAVAA VAPPUA KAIKILLE!!!!
Kommentit

  1. Oi mitä maisemia ja kukkia! Ihan on ikävä Italiaan, onneksi loppukesästä on tiedossa matkaa sinne suuntaan. Meillä kevät etenee tuskastuttavan hitaasti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti