Dieettiä ja hengenahdistusta

Viime viikon sunnuntaina Mathias aloitti kaverinsa kanssa mehiläiskurssin. Me kävimme äitini kanssa kävelemässä sillävälin Santa Maria Degli Angelissa, minkä mukaan Los Angeles on saanut nimensä. Ilma oli mukavan keväinen ja aurinko paistoi. Kävimme katsomassa yhtä maailman suurimmista katolilaisista kirkoista ja pysähdyimme jätskille, vaikka sehän ei minun dieettiin kuulukaan...Maanantaina sitten palasimme arkeen, Mathias meni kouluun ja minä omiin askareisiini, sekä harrastuksiin ja niihin kuskaamiseen. Pari päivää jo alkuviikosta rintaan sattui ja jouduin usein pysähtymään "haukkaamaan happea", kunnes sitten torstai-aamuna heräsin eikä henki oikein kulkenut ollenkaan. Rintaan sattui niin, että olin ihan kyyryssä, yskin kuivaa yskää. Kun tilanne ei aamun aikana helpottanut, lähdin lääkäriin. Jos vaikka olisi keuhkoputkentulehdus tms. No, eipä ollut keuhkoissa mitään, ja tulin kotiin astmapiipun kera. Sitä hengittelen kaksi kertaa päivässä parin viikon verran. Jos se auttaa, niin sitten astmakokeisiin.


No sieltä sitten menin ravintolääkärille punnitukseen, kahden viikon dieetillä olon jäljiltä. Selitin tilanteen, hän katseli ruokapäiväkirjaani, mihin merkkaan mitä syön ja miten mikäkin on aiheuttanut  oireita, todeten että olin kahden viikon aikana ollut "terve" kokonaiset kolme päivää. Muuten oli heikotusta, flunssaa, migreeniä ja rintakipua sekä hengenahdistusta.
Punnitus itsessään ei myöskään mennyt ihan odotusten mukaan, koska vaikka olinkin laihtunut 3kg kahdessa viikossa, niin ne kilot oli lähtenyt lihaksista eikä läskistä, joten rasvaprosentti jopa nousi... ja mieliala tietysti laski...


Torstaina äitini lähti kotiin, joten me palasimme täysin arkeen.
Loppuviikon otin suhtkoht iisisti, rintakipu hillitti hieman, tosin ratsastaessa henki ei edelleenkään kulje, ja joudun ottamaan enemmän taukoja, energiatkin on pois dieetin takia (palaan dieettiin tarkemmin enemmän ensi postauksessa...). Siistimme pihaa parina aurinkoisena päivänä ennenkuin ensi viikon sateet taas palaavat, ja vietin laatuaikaa Mathiaksen kanssa lukien ja pelaten.Nyt sunnuntaipuuhaksi lähden kokeilemaan iisimpää liikuntamuotoa Tai Chitä, ja sen jälkeen viemään Mathiasta mehiläiskurssille, ja illalla on vielä vanhan ratsastusvalmentajan läksiäiset aperitiivin parissa.
Että tällaista tällä viikolla....Kommentit

Suositut tekstit