Työkuvaukset ja laatuaikaa lapsen kanssa

Töiden puolesta oli erilainen viikko, kun minäkin laitoin jalkani ravintolan puolelle.


En tosin sen enempää kun katsomaan ja ottamaan muutaman kuvan kun Leo teki Umbrialaiselle netti-sivustolle (mainos)pätkän, missä valmisti ankkaa konjakki-mustikkakastikkeella ja Trasimenon alueen papuja lisukkeena. Kuvaukset vei aamun verran aikaa, ja sen jälkeen palasimme omiin hommiimme, Leo töihin ja minä tallille.
Itseasiassa yllätyin, että Leo suostui kuvauksiin ylipäätään, kun ei tykkää olla huomion keskipisteenä, eikä kuvattavana edes valokuvissa. Häntä pyydettiin viime syksynä jopa Tvssä pyörivään suosittuun ravintolaohjelmaan 4 Ristoranti, missä neljä ravintolaa kilpailee keskenään toistensa ravintoloissa syöden ja antaen pisteitä. Itsestäänkin selvää, Leo ei lähtenyt mukaan kisaamaan, vaan kieltäytyi kohteliaasti.

Muuten viikko sisälsi Mathiaksen kanssa enemmän ja vähemmän laatuaikaa, kun niin tennis kuin kitara-tunnit oli peruttu opettajien sairastumisen takia ja tiistaina ei ollut vielä kouluakaan, kun opettajalla oli joku muu meno. Ja tietenkin just tiistaina, kun  Leolla oli sairaalassa vatsalaukuntähystys, joten jouduin roudaamaan Mathiaksen mukaan ja ne 5h mitä tähystykseen yhteensä meni tuntui kyllä tuplasti pidemmiltä. Kaikki kuitenkin ok, ei löytynyt mitään mikä ei menisi lääkkeillä ohi.Ilmojen puolesta on ollut tosi kurja viikko, on vaan satanut, ja satanut, ja satanut. Yhden juoksulenkin ehdin heittää sateiden välissä, muuten ei ole juuri ulkoilu houkutellut, mitä nyt tallilla tietenkin olen ollut. Rakennustyömaakin on ihan seis, ja odotellaan että hommat jatkuisi.


 Ja mitä mun hiuksiin tulee, niin palasin aika pitkälti kiharaisempaan lookiin. Tosin nyt mun pitää laittaa sitä jokaikinen päivä... mutta ainakin omaan silmään se vaan näyttää enemmän omalta tyyliltä!


Mukavaa viikkoa kaikille!!!

Kommentit

Suositut tekstit