eläimiä, vatsatautia ja uusi look

Viikko alkoi ihan mukavasti (jos kommenttihässäkkää edellisiin postauksiin ei lasketa mukaan... kiitos kaikille rohkaisevista kommenteista!!!) aurinkokin paistoi, lämmöt nousi 15c´, ja minä vietin päivän ulkona sisustuslehtiä lukien ja päästin Pesco-kissaa ja koiria vuorotellen pihalle. Illalla kävimme vielä Leon kanssa leffassa, piti mennä katsomaan Red Sparrow, mutta liikenneonnettomuuden takia oli ruuhkaa, emmekä ehtineet siihen, joten kävimme katsomassa leffan Churchillistä, voittihan se jopa Oscarinkin viime sunnuntaina, joten mikä ettei.

Tiistaina sitten alkoikin taas sateet. Aamupäivän olin tallilla kun valmentaja ratsasti hevoseni. Iltapäivä meni fysioterapiassa, minne palasin kolmen kuukauden tauon jälkeen, kuskasin Mathiasta tennikseen ja illalla kävin joogassa. Tosin jouduin lähtemään aikaisemmin pois, kun pääseisonnan jälkeen iski kurkkuun joku, ja yskästä ei tullut loppua. Tiedä sitten mikä siihen tuli (niskanikamanpullistuma voi aiheuttaa yskää?!?), yskä kesti ja kesti sekä kyyneleet vaan valui, ja totesin olevan parempi poistua, kuin häiritä muita.

Tiistaina juhlistimme myös Maxin 9-vuotissynttäreitä


Keskiviikkona oli Naistenpäivä, kävin hakemassa kukkia ravintolaan, ja menin kampaajalle. Sehän piristää, jos mikä! Viime vuoden aikana minulta lähti ihan hirveästi hiuksia, siis ihan selkeästi normaalia enemmän, tiedä sitten oliko syynä viime vuosien itseni piippuun vetäminen ja stressi, kroppa kun selkeästi alkoi antaa periksi sitten loppujen lopuksi, ja sitä parantelen siis edelleen... vai raudanpuute, kilpirauhaset tms. Tiedä sitten, mutta nyt hiukset on alkanut pikkuhiljaa kasvaa takaisin (onneksi!!!), ja koko päälaki on parin sentin haituvaa pitkien keskellä. Sanoin kampaajalle, että tekee mitä parhaakseen näkee. Itse olin jo ajatellut, että ne pitää vetää ihan lyhyiksi. No, tulin ulos tasapitkällä polkkatukalla kera otsatukan. Kukaan täällä ei ole uutta lookkiani kommentoinut mitenkään, eron kuitenkin huomaa. Ei yhtäkään "hei, sähän olet käynyt kampaajalla"-kommenttia. Ja se yleensä tietää sen, että ihan napakymppi ei leikkaus ole. Mutta taas FB.n puolella suomalaiset ovat tykänneet. Tai sitten he ovat vaan kohteliaita... ;)
No näillä mennään, ennen kun ne taas kasvaa.
Perinteiden mukaisesti Mimosa-puun oksia naisille Naistenpäivänä, ja muutama ruusukin oli seassa


Keskiviikko-torstai-välisenä yönä aloin oksentaa. Vietin vatsataudissa pari päivää, mikä sitten perjantaina vaihtui päänsärkyyn ja selkäkin oli ihan palasina. Oikeastaan olin eilenkin vielä ihan loppu, niin henkisesti kuin fyysisesti, nukuin vaan, ollen pari tuntia kai hereillä jossain välissä ja tuijottaen Netflixiä.

Nyt pitää kuitenkin löytää jostain energiaa ja lähteä tallille liikuttamaan hevonen, joka on ollut oman onnensa nojalla keskiviikosta lähtien, meillä kun on tallilla tällä hetkellä myös "erikoinen tilanne", kun tallityöntekijän ja tallinpitäjän kanssa on hieman sukset ristissä, ja kuka siitä tietenkin kärsii on hevonen, kun sitä ei viedä ulos ilmojen salliessa, vaan joutuu kökkimään boksissaan. Tiedä sitten meneekö tämä tilanne ohi, vai pitääkö taas alkaa katsomaan uutta tallia. Energiaa siihenkin ei nyt olis.


Ja hevosenkin kanssa on hieman ongelmia ollut viime aikoina, sehän on aina ollut villihkö ja tuittupää, mutta nyt on heittänyt mut selästään kerran kuussa ihan tahallaan viimeiset kuukaudet. Valmentajan kanssa se menee niin nätisti, ja mun kanssa laukka on yhtä rodeota. Jossain vaiheessa jo mietin, että myyn koko hevosen, jollekin joka osaa ratsastaa ja sitä ymmärtää, itse kun en näköjään osaa... Mutta eipä kai tässä periksi anneta... Ostettu mikä ostettu, enkä mä siitä oikeasti pystyisi luopumaan.Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, itse toivon TERVETTÄ viikkoa, se olisikin ensimmäinen sitten miesmuistiin...!


Kommentit

Suositut tekstit