Sairastelua, uusia harrastuksia, auton alle jäänyt kissa ja luntakin on tiedossa

Tämän viikon kuulumiset on aika nopeasti kerrottu, migreenistä kun selvisin, sairastelu jatkui flunssalla koko viikon.


Eipä silti, en ehtinyt juuri sitä potea, kun oli käytävä virastoissa, Mathiaksen opettaja-vanhempikeskustelussa, hevonen piti liikuttaa, Mathiaksella alkoi pari uutta harrastusta; tennis ja kitara, karaten lisäksi.Kissakin, joka oli viikon verran klinikalla, tuli kotiin. Se oli jäänyt auton alle viime viikon alussa, ja sen lanne on murtunut kahdesta kohtaa. Meidän Pesca-kissa, jota luulimme tyttö-kissaksi, mutta ilmenikin leikatuksi pojaksi. Hyvinpä me olimme tilanteen tarkistaneen... Ja kaikenlisäksi siltä löytyi myös mikrosiru. Yritimme löytää kissan omistajaa, mutta kissa on kissatarhan kissoja, missä kaikki kissat sterilisoidaan ja sirutetaan. Sirun tiedot vei vapaaehtoistyötä kissatarhoille tekevälle mummelille. Jostain rekistereistä ehkä voisi saada selville kenelle kissa on annettu. Tilannetta selvitetään edelleen. Sen ajan me hoidimme kissan eläinlääkärikulut, ja teimme sille pedin viinivarastoon, missä levätä. Siellä se ei pääse liikkumaan liikaa, ja sen pitäisi parantua täysin. Nimikin vaihtui, kun on kerran kolli-kissa kyseessä, nyt sen nimi on Pesco.


Kun flunssa alkoi hieman helpottaa viikonloppua kohden, niin johan mä heräsin perjantaina selkä ja niska täysin jumissa. Siis niin jumissa, että hengittäminenkin sattui, oikeaa kättä en pystynyt käyttämään ollenkaan, enkä kääntämään päätä. Leo haki relaksantteja ja kuumalaastereita apteekista, ne onneksi auttoi hieman. Selässä on kuulemma myös mustelma lapaluun kohdalla, tiedä sitten mihin sen olen lyönyt... No jokatapuksessa pari päivää meni lattialla maaten, ja siinä jos jossain oli taas aikaa ajatella, ja masentua. Miten sitä voikin aina olla jotain!?!?


Tänään on vesisateiden sijaan luvattu lunta, saa nähdä tuleeko vai ei...Vuorella lunta jo onkin

Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille! Minä jatkan parantelemista ja duunia pään sisällä, jos tästä oravanpyörästä pääsisi joskus pois.

Kommentit

Suositut tekstit