Rakentaminen alkakoon!

Työrintamalla on tapahtunut viimeisen parin viikon aikana, kun maatilamme 50m2 rakennusta, sekä 50m2 kanalaa ja tallia traktorille&mönkijälle on vihdoin alettu rakentaa.


Ensimmäisenä oli tien ja rakennusten pohjustuspaikkojen kaivuu.Sen jälkeen vanhan tallin purku, missä katto vuosi ja mikä oli rakennettu joskus 50-luvulla ilman minkäänlaisia perustuksia. Talli käytettiin murskana kuoppien pohjalla.
Maatilan rakennuksessahan aiomme tehdä hillot ja hunajat, sekä säilöä tryffelit (jos/kun niitä löytyy). Keittiön lisäksi rakennuksessa tulee olemaan pieni varasto/työhuone, wc, tuotteiden esittely- ja maistelutila, mistä voi ostaa tuotteita, tai maistella tuoretta oliiviöljyä takkatulen ääressä.


Maatilan rakennuksen paikka

Kanalan paikka

Niin kauan ilmat pitelivät, nyt sitten onkin satanut vajaan viikon, eikä loppua näy. Maa on ihan savimaata, joten isot kaivurit sun muut jää sinne jos maa ei ole edes kuivahko, ja koska seuraava homma olisi alkaa kaivaa viemäreitä, joudumme odottamaan, että ilmat paranee ja pelto kuivuu. Sillävälin alan jo miettimään sisustusmateriaaleja sisälle. Pientä esimakua miltä rakennukset tulee näyttämään, ellei mieli muutu matkan varrella...

Maatilan rakennus

kanala ja talli traktorille&mönkijälle, näkymä maatilan rakennuksen edustalta.
Kommentit

Suositut tekstit