Pikavisiitti Firenzeen

Allergiatutkimusten verikokeiden takia lähdimme visiitille Firenzeen. Koska sairaalan labra oli auki vain aamulla, ja meiltä ajaa Firenzeen n.2h emme ottaneet riskiä, vaan päätimme olla yön Firenzessä koko perheen voimin, ja samalla vähän pyörähtää siellä ja hengittää suurkaupungin sykettä.


No, ihan ei taas mennyt niin kuin olin suunnitellut, koska torstaina heräsin kera migreenin, kiitos keskiviikkoisen sushi-illallisen... 
Lääkkeiden avulla lähdettiin iltapäivästä ajamaan, ja olimme perillä illansuussa. Olimme varanneet B&Bn sairaalan läheltä, jotta aamulla ei tarvitsisi keskustasta lähteä ruuhkissa suunnistamaan kohti sairaalaa. Ja koska turistikausi ei ole vielä alkanut, ilmojen ollen kurjimmillaan, ko.Villa oli täysin tyhjä, ja vain meidän käytössä. 

Illalla käytiin pyörähtämässä keskustassa aperitiiveilla ja söimme nopean illallisen, sen jälkeen kömmin sänkyyn kipeän pääni kanssa.


Aamulla päätä särki edelleen, ja lisäksi voin pahoin. Ei auttanut, ja suuntasimme sairaalaan. Siellä homma toimi hyvin ja olimme puolessa tunnissa ulkona. Halusin käydä katsomassa toukokuun alkuun asti olevaa Monet Experience-näyttelyä keskustassa ennen kotiin lähtöä, joten kävimme vielä keskustan kautta.

Kävelimme Arno-jokea pitkin Ponte Vecchiolle


Sen jälkeen vietimme vajaan tunnin multimedia- ja sensoriaalisessa näyttelyssä, mikä oli vanhassa kirkossa.


Kävelimme Piazza della Signorian kautta, ja koskemaan Villisika-patsaan kärsää, mikä kuulemma tuo hyvää onnea. Sitten lähdimme kotiin.


Eilinen meni täysin leväten, edelleen migreenissä, tänään alkaa onneksi jo helpottaa, vaikkakin pahoinvointi jatkuu vielä, ja olo on heikko. Käyn kuitenkin tallilla moikkaamassa hevosta, ja illalla on ryhtijumppa parin kaverin kanssa. Aina ei mene niinkuin suunnittelee, tai ei siis yleensä koskaan...
Mukavaa Sunnuntaita kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit