Uusi Vuosi ja sen tavoitteet

Uusi Vuosi vaihtui kotona Mathiaksen kanssa kaksin, koirien seurana. Olin kyllä vähän kysellyt muilta mammoilta, jos jotain olisi illaksi, Mathias kun valitteli ettei ole koskaan nähnyt ilotulituksia (yleensä olemme olleet jo nukkumassa siihen aikaan), mutta eipä kuulunut kutsuja...
Eli olimme kotona Leon ollessa töissä, laitoin hieman pikku-purtavaa, katsoin Netflixistä Gilmore Girlsiä ja join shampanjaa. Valvoimme sentään keski-yöhön asti tällä kertaa, ja katselimme ilotulituksia ikkunasta koirat kainaloissa täristen.


Nyt on vajaan viikon verran nollattu ihan täysin. En ole pakottanut Mathiasta lähtemään minnekään, vaan ollaan vaan kotoiltu, Mathias pelaten Wiitä ja läksyjä tehden, minä maaten sohvalla sarjoja katsellen ja kirjoja lukien. Toki olen käynyt ratsastamassa ja joogassa, mutta muuten en ole tehnyt mitään työhön liittyvää, siivonnut sen suuremmin tms.
Ja mitä enemmän pää on tyhjentynyt kaiken maailman stressistä, sitä enemmän se on täyttynyt muilla ajatuksilla ja suunnitelmilla. Mitään Uuden Vuoden lupauksia en aio tehdä, tavoitteita vain. Ja nekin ilman stressiä, sillä suurin tavoite on elää ilman stressiä. Ottaa päivä kerrallaan, ja tehdä parhaani. Miettiä mitä haluan sisustustutkinnollani tehdä; mitä, missä ja miten. Keskittyä terveyteeni, ja saada elämä taas tasapainoon. Laatuaikaa perheen kanssa. Ja oppia ratsastamaan paremmin.


Tänä vuonna aion yrittää pudottaa painoa ja joogata, jotta olisin ketterämpi ja kevyempi ratsastaessa (enkä kuin norsu siellä selässä), sekä lisätä voimaa ja kestävyyttä (eli painoja salilla ja juoksulenkkejä pitkin peltoja). Ne ovat asioita, jotka ovat täysin minusta itsestäni kiinni, ratsastuksessa kun haasteena on se, että siinä on mukana eläin, eikä treeni mene yleensä koskaan niinkuin on suunnitellut. Sitä kun ei vaan juoksennella itsekseen, vaan puskista voi tulla pelottavia juttuja, hevonen ei olekaan juoksutuulella, tai sitten on liikaakin juoksutuulella...

Eli näillä mietteillä vuoteen 2018. Viikonlopun aikana korjaan viimeisetkin joulukoristeet pois, kuusen ja muutaman jouluvalon, juhlistamme Loppiaista italialaiseen tapaan, ja otan vielä rennosti sohvalla pari päivää. Mukavaa viikonloppua kaikille!

kevättä kohti mennään, vehnäpellot jo vihertää

Kommentit

  1. Oi että miten kaunis tuo viimeinen kuva! Toivotan sinulle oikein rentoa, ihanaa ja stressitöntä tätä alkanutta vuotta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit