Suunnitelmat muuttuu

Viikko meni taas toisin, kuin olin suunnitellut. Jos viime viikolla valittelin, että pelkästään liikkuminen ja harrastaminen ei täytä päiviä, niin tällä viikolla en sitten taas ehtinyt juuri minnekään, kun lääkärikäynnit vei kaiken ajan.

Maanantai-aamuinen jooga ja sauna vaihtui kotipäivään korvakipuisen Mathiaksen kanssa, tiistaina olimme edelleen kotona, ja kävin uudella allergialääkärillä, jolla ei ollut kovin hyviä uutisia (niistä enemmän ensi viikolla, kun saan ruoka-aineallergiatestit käytyä loppuun), ja keskiviikon ratsastus vaihtui sairaalakeikkaan Mathiaksen kaatuessa pihalla, kanojen aitausta siirtäessä, ja sai ison haavan käteen. Haava oli niin täynnä roskaa, mutaa ja hiekkaa, ettei edes vuotanut verta.  Kävimme puhdistamassa haavaa pariin otteeseen viikon aikana, ja vielä huomenna pitäisi sitä käydä näyttämässä sairaalassa.

On ehditty pelaamaan seurapelejä

Perjantaina selvisin vihdoin tallille, tuntui melkein iäisyydeltä vajaan viikon tauko. Ihanaa, vihdoin hevosen selkään. Ja eikä mitä, Sognador oli kaikkea muuta kuin hyvällä tuulella, pelkäsi maneesin ovea, mikä on ollut samassa paikassa viimeiset 1,5vuotta. Ja alashan mä tietty tulin, kun hevonen lähti alta. Tosin tipuin suorille jaloilleni ja ohjaksetkin oli vielä käsissä. Ratsastuskaverini Marta taas ei ollut yhtä onnekas, vaan hänen hevosensa pelästyi minun hevoseni käytöstä, ja Marta tippui takamukselleen keskelle maneesia, istuen jääpussin päällä lopputunnin.Lauantaina vein koirat eläinlääkäriin verikokeisiin tsekkaamaan niiden haimojen tilannetta, kummallakin kun on siis haiman vajaatoiminta. Maxilla ilmeisesti vanhuuttaan, ja Millalla krooninen.

Maxia väsyttää

Nyt sunnuntaiksi ei ole suunnitelmia, koska harvoin ne meidän perheessä pitää. Opinpahan elämään spontaania elämää.... Mukavaa sunnuntaita kaikille!!!!Kommentit