Suomalaiset pikku-joulut tallikavereille

Suomi teema jatkuu edelleen, kun päätin järjestää kolmelle tallikaverilleni suomalaiset pikkujoulut meillä. Okei, no skipattiin ne perinteiset örveltämiset, ja keskityttiin enemmänkin syömiseen.
Olin suunnitellut menun sen mukaan, mitä arvelin että he voisivat syödä (kaksi kolmesta ikuisella laihiksella, eivätkä syö juuri mitään...), ja mitä itsekin intoleranssieni myötä pystyin syömään, vaikkakin nyt jouluksi olen päättänyt syödä ja juoda kaikkea, mutta kohtuudella.

Aamupäivä meni siivotessa kotia, joulusiivous tuli tehtyä siis siinä samalla... Ja loppupäivän laitoinkin sitten ruokaa.                                                                   Tältä menu näytti:

Alkupalat:
Juustotarjotin
Mätikuppeja
Katkarapu-tillinäkkileipiä
Appelsiini-rosmariini-graavilohi-rieskarullia


Pääruoka:
Appelsiininen uunilohi
Bataatti-porkkana-perunalaatikko
Paahdetut punajuuret ja sinihomejuustovaahto
Ruusukaali-couscousJälkiruoka:
Strudel-rahka-pipari-trifle ja glögiäKaikki ruoat maistui, mikä enemmän ja mikä vähemmän, mutta kuka arvaa mikä oli suurin menestys?!?


Nyt ratsastamaan, ja sieltä sitten valmistautumaan seuraaviin pikku-jouluihin...
Jouluista viikonloppua kaikille!


Kommentit

  1. Oi, oi mitä herkkuja! Minä kyllä veikkaan tuota jälkkäriä. Meilläkin oli viime viikonloppuna parit jouluiset kekkerit ja saatiin lisää luntakin tuomaan tunnelmaa.

    VastaaPoista
  2. onpas hienot tarjoilut! Minà olisin ollut utelias maistamaan ruusukaali-couscousssia (ei ehkà hirveàn suomalainen...)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti