Viime viikkojen kuulumiset


Viimeiset  pari viikkoa on kulunut fysioterapiaan ja uuteen ruokavalioon totuttautuen. Ja ei, en ole laihtunut kiloakaan, eli ilmeisesti en sitten sokeri- ja hiivapitoisia ruokia/juomia käyttänyt juuri ennenkään. Tai sitten olen korvannut ne jollain muulla. Tiedä sitten...

Mathiaksen karatekisat meni mukavasti kundin saaden kolme mitalia (kulta, hopea ja pronssi) kolmesta eri kategoriasta.Kävimme koko perheen voimin jokavuotisessa Tivolissa, Leo uskaltautui kerran vuoristorataan, muuten oli mun heiniä laitteet.
Mummi myös saapui jokasyksyiselle vierailulleen, ja otin lastenhoitoavusta kaiken irti lähtien Veronaan yhteen euroopan suurimpaan hevosmessuille, Fieracavalliin. Olin reissussa kaksi yötä, matkaan lähdimme tallikaverini Martan kanssa perjantai-iltana, messuilla olimme lauantain, ja sunnuntaina kävimme Ravennassa aamupäiväkävelyllä ja lounaalla.
Eilen vietimme Halloweenia, Mathiaksen lempijuhlaa. Kävimme muiden lasten kanssa karkki ja kepponen-kierroksella, ja kotona söimme hodareita.

Nyt sitten alkavan flunssan kourissa Mathiaksen "syyslomaan", koulusta on pyhäinpäivän kunniaksi loppuviikko lomaa. Jos vaikka ehtisi näiden kavereiden kanssa jossain välissä vähän pötköttää sohvallakin.


Kommentit

Suositut tekstit