Vaivoja kerrakseen

Kuluneen viikon aikana mieli on ollut maassa. Omat terveysongelmat on ja pysyy, niska aiheuttaa jatkuvaa päänsärkyä ja pahoinvointia, sainkin lääkäriltä kiellon olla makaamatta ja istumatta, olla katsomatta kännykkää tai lukematta kirjaa, saati sitten istua tietokoneella. Kaikki kun on asentoja, jotka pahentavat niskarangan välilevyn pullistumaani. Lisäksi vatsaongelmat on nyt diagnosoitu refluksiksi, ja tuntuu, etten voi syödä mitään ilman kipua ja turvotusta.


Ja jotta omat vaivat ei riittäisi, niin eiköhän hevosella ole KAKSI uutta kasvainta mahan alla. Just kun posken kasvaimen helvetillinen poisto on loppusuoralla...Ja rumba alkaa taas alusta... 
Puhumattakaan Maxista, joka edelleen kävelee kolmella jalalla...


Toki myös Mathias on puolikuntoisena, koulu alkoi ja samalla tuli flunssa; nuhaa, kurkkukipua ja yskää. Uimakoulukaan ei ole edes ehtinyt alkaa vielä, ja jo sairastetaan. 

Lisäksi ravintolassa on työntekijävajaus, eli Leo joutuu tekemään ylimääräisiä vuoroja, ja itselläni on ongelmia (taas kerran) löytää lastenhoitajaa, joka pääsisi tulemaan silloin kun tarvitsisin. 
Mieli siis maassa ja puhti aika poissa. Jaksettava on kuitenkin Mathiaksen karatetapahtumaan tänään iltapäivällä, illan sitten voinkin seistä olohuoneessa sohvan vieressä ja olla juomatta lasillista viiniä pikkupurtavan kera... 

Mukavaa viikonloppua teille!!!

Kommentit

  1. No hoh :( Ikava kuulla, etta vahan kaikilla on jotain menossa. Toivottavasti voit itse pian paremmin, ja ne hepan kasvaimet eivat siella mahan alla paase ihan yhta pahoiksi.
    ❤️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit