Syksyn suunnitelmat

Syksy hiipii pikkuhiljaa tänne Keski-Italiaankin, aamut ja illat alkaa olla jo viileitä, ja vesisateitakin olemme saaneet. Kesävaatteet on siirtynyt talviteloille ja mielen on vallannut into harrastaa. Näin käy jokaikinen syksy, ja nyt kun oma koulu on ohi, ja työmarkkinat sisustuksenalalta oikeastaan olemattomat, niin aionkin nyt keskittyä omiin proggikseihin.


Kävin ostamassa salille vuosikortin, siellä aion käydä voima- ja hathajoogassa, uimassa ja saunassa sekä vetämässä yläkroppatreenin kerran pari viikossa. Niskassani on havaittu tyrä nikamien välissä, ja olen menossa lisätutkimuksiin tällä viikolla, ja sen jälkeen sitten fysioterapiaan. Salilla siis yläkroppatreenin tulee olla laadittu niska huomioonottaen, vahvistaen tiettyjä lihaksia, kuormittamatta kuitenkaan sitä liikaa.

Lisäksi olen käynyt juoksemassa pari kertaa viikossa, välillä Millan kanssa, välillä yksin, jolloin juokseminen on toki tehokkaampaa. Ja tietenkin on vielä ratsastus päälle, kolme tuntia viikossa ja joskus ratsastan vielä itsekseni kerran tai pari, tai juoksutan. Riippuu miten on aikaa. Tallilla käyn kuitenkin viisi kertaa viikossa. Pari päivää polle lepäilee tyytyväisenä laitumella.


Näin siis omalla harrastuspuolella, Mathiaksella taas on karate kaksi kertaa viikossa ja uimakoulu kerran. Ensi kuussa lisäksi alkaa vielä puheterapia S-vian takia, se on myös kaksi kertaa viikossa. Eli kuskaamista riittää.

Töitäkin on tietenkin tehtävä, eli kirjanpidot ravintolalle ja maatilalle, työvuorolistat työntekijöille, laskut ja muut paperihommat. Lisäksi suunnittelen tällä hetkellä maatilan rakennusta, kanalaa ja traktorille tallia, sekä oliiviöljypulloille etikettiä, ja tietenkin ne oliivit pitää myös kerätä ennen kuin ne saa öljyksi.
Tänään aloitan myös kurssin kaksi kertaa viikossa maatilaa koskien.

Eli ei ole taas puuhasta pulaa!!! 
Miltäs teidän syksyt näyttää?


Kommentit

 1. Harrastuksia, opiskeluita ja toita.
  En varmaan koskaan osaa lopettaa, mutta kun olen nyt 30 vuotta ollut koulussa, niin joka syksy enemman tai vahemman innokkaasti valitsen yliopistokursseja. Ehka se vaitoskirja valmistuu joskus....
  Juoksen ihan saannollisesti vuoden ympari, mutta nyt aloitin viela systemaattisemmin, kun ilmoittauduin siskoni kanssa Goteborgin puolimaratonille ensi kevaana.

  VastaaPoista
 2. No ei sulle ainakaan tule aika pitkäksi. Käyn kolme kertaa viikossa jogaamassa iltaisin ja torstaisin espanjan tunneilla. Teen myös paljon käsitöitä, joten illat menevät hujauksessa. 2-3 kertaa viikossa käyn myös pitkällä kävelylenkillä. Päivät kuluvat töissä, joten aikaa ei koskaan ole liikaa. Mukavaa syksyä sinne Italiaan.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti on myös aikaa vain olla ja nauttia saavutuksista. :)
  Meidän syksyyn on suunnitteilla edelleen kesken olevan remontin etenemistä, töitä, pari matkaa ja tietenkin syksystä nauttimista. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit