Viikonloppu

Ennen Suomen lomaa vielä pikainen katsaus viikonloppuun.

Perjantai vierähti ensin tallilla, ja koska en voi ratsastaa käden takia, kävin joen rannassa hevosta taluttaen, mikä olikin oikeastaan loistojuttu. Nimittäin maasta käsin Sognador tuntui luottavan minuun enemmän, ja säikkyen huomattavasti vähemmän kuin normaalisti.Tallilta suuntasimme lastenkutsuille, Mathiaksen kaksi luokkakaveria juhlivat yhdessä synttäreitään uima-altaalla. (Muistutus itselleni: ensi vuonna en aio olla ainoa hyljettä muistuttava bikineissäni, muiden tikkulaihojen mammojen keskellä, kun näitä uima-allasbileitä näköjään riittää...).Lauantai taas vierähti toisaalla pulikoiden ja pizza-piknikillä oman perheen parissa. 


Sunnuntai-aamu meni taas tallilla, päivä kotona rentoutuen, ja illalla otin osaa keskiaikaisiin missikisoihin. Jep, kaikkeen sitä taas joutuu. 
Tuttavani otti minuun yhteyttä viikolla, että voisinko tulla mukaan keskiaikaiskulkueeseen lähikylän juhlille. Lupauduin menemään, ja kun pukua kokeilin, tuli ilmi, että kyseessä olikin keskiaikaiset missikisat. Meikata ei saanut, kaikki korut oli otettava pois vihkisormuksesta lähtien, kynsilakat oli poistettava ja hiukset piti olla kiinni nutturalla. Eli luonnollinen kauneus voittakoon! Tai sitten se oli pukukilpailu, ihan ei asia minulle selvinnyt. 


Meitä oli yhteensä 11 tyttöä, joista neljä oli vajaa 40v. Loput sitten alle kaksikymppisiä... Meidän piti yksitellen  kävellä kierros ja oikein niiata tuomaristolle. Kisa oli kuulemma tiukka, mutten tietenkään voittanut, vaan voiton vei 17-vuotias Miriam. Nauratti vaan, että olinkohan joskus pienenä toivonut osallistuvani missikisoihin... no nyt voin senkin yliviivata tekemättömien juttujen listalta!

Eilen maanantaina, Leon vapaapäivänä, yllättäen ei satanut, joten suuntasimme Adrianmeren rannalle Porto San Giorgioon. Söimme kalaa, pulikoimme, luin kirjaa varjon alla ja pelasimme rantapelejä. Ja nautin. Mielessäni jo haaveilin ensi kesänä talon vuokrauksesta rannalla, samalla kun Leo odotti että voidaan lähteä kotiin... Yhteen ei mene meille haaveet eikä mietteet.Kotimatkalla pysähdyimme Maceratan kaupungissa vielä nopealle illalliselle.Nyt on sitten pakkauspäivä, tänne meille on luvattu megahelteitä, mitkä jätämme taaksemme Suomen vesisateisiin... no, eipähän tarvitse pakata hellevaatetta mukaan...
Hyvää elokuun alkua kaikille, palaan blogin äärelle taas loman jälkeen!
Kommentit

  1. Ihmettelen kovasti, että et voittanut :D
    Mukavaa Suomea! Toivotaan, ettei siellä nyt ihan koko aikaa vain sada.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit