Mustavalkoinen arki

Tällä viikolla sain mustavalkohaasteen FBssä.  Ja vaikka elämä toki ei ole mustavalkoista, niin päätin ottaa haastetta sarvista, ja elää täysin ääripäästä toiseen. Ja itselläni se tarkoittaa touhuamista ja tekemättömyyttä.

Touhuaminen kun on se minun perusluonteeni, enkä oikein osaa olla tekemättä mitään. Kyllästyn maailman helpoiten, eikä rutiinit ole minua varten.
Nyt sitten päätin, että minähän opin hiljentämään, tekemään yhden asian kerrallaan, silloin tällöin olla vain, ja nauttia hetkestä.
Koska jos Mathias auton takapenkillä matkalla päiväleirille onnistuu meditoimaan, niin miten itse en onnistu hiljentämään edes 10minuutiksi?


Eli tämä viikko on ollut harjoittelua tasapainoilun kanssa. Tekemisen lomassa olen yrittänyt hiljentää, vaikka helppoa se ei ole ollut. Jo puolituntinen sohvalla tekemättä mitään saa tuntemaan, että elämässä ei tapahdu mitään...  

Mustavalkohaasteessa ei pitänyt selitellä kuvia sen kummemmin, joten en selittele niitä täälläkään. Tältä tämä viikko näytti.


Kommentit

  1. Mustavalkokuvat ovat kaikista kuvista mun suosikkeja, koska niihin tiivistyy olennaisin - tunnelma.
    Mukava viikko näyttää sulla olleen! Toivottavasti muistat hiljentää jatkossakin, vaikka ei kai se mitenkään pakollista ole :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit