Lomailua kaksin

Viime viikko meni kaksin Mathiaksen kanssa lomaillen, sillävälin kun Leo oli töissä. Töissä saman katon alla, joten ihan en ole lomafiilikseen päässyt, kun toinen ahertaa vieressä, ja ei nyt suorastaan katso pahasti, muttei kovin mielissäänkään, kun itse makaan sohvalla tekemättä mitään. Tai korkeintaan luen kirjaa.

Toki leikin koirien kanssa ulkona, sen muutaman hetken kun pihallamme voi olla ilman asiakkaita, ja makasin riippukeinussa Mathiaksen polskiessa pikku-altaassa, edelleen lukien kirjaa. Nautimme myös aperitiiveja kotona kaksin, lomafiilistä etsien. Ehdotin Mathiakselle, että jos olisimme lähteneet rantsuun pariksi päiväksi kaksin, vastaus oli että älä unta nää. Jep.Kävimme me sentään vesipuistossa, missä Mathias löysi seuraa kahdesta suomalaisesta lapsesta, ja oli kauhean iloinen. He kävivät meillä vielä syömässäkin, ennenkuin jatkoivat reissuaan Riminin rannoille.
Kävimme myös ratsastamassa ja kirjakaupassa, kun kerran en näköjään muuta saa tehtyä kun luettua.


Viikko huipentui uima-allas bileisiin, tosin tässä alituisessa auringonpaisteessa ja 38'c kuumuudessa oli just sit tietty taukopäivä, ja oli kauhea tuuli, asteet tippui 25'c, eikä altaaseen oikein tarjennut. Paitsi tietty Mathias, ja pakon edestä pari muuta mammaa, joilla oli pienet lapset, jotka ei osannut uida. 


Nyt Mathias haluaa palata päiväleirille, viime viikko lomaa mun kanssa kotona kuulemma riitti... eli se siitä lomailusta, kirjanpidon hommat saan kaivaa minäkin esiin, lähteä postiin maksamaan laskuja ja pihakalusteet pitäisi vihdoin kunnostaa. 

Kommentit