Kurkistus kulissien taakse

Sain Viherjuuria-blogin Heidiltä haasteen kurkistaa kulisseihin, eli missä minä blogiani kirjoitan.

Ensinnäkin täytyy myöntää, että alunperin aloitin kirjoittamaan päiväkirjamaisesti, jotta sukulaiset ja kaverini voisivat lukea kuulumiseni. Tiedä sitten lukevatko he edes... ja kuka blogiani ylipäätään lukee.


En nimittäin katsele tilastoja, en oikolue tekstejä, enkä oikeastaan ole koskaan edes ollut hyvä, tai sen kummemmin kiinnostunut kirjoittamisesta. 
Valokuvatkin otan kännykällä ja lataan ne ilman kuvankäsittelyä, ellen sitten ole iskenyt niihin jonkun filtterin Instagramissa. 
Eli aika kaukana olen suurimmasta osasta bloggaajia, jotka työstävät blogejaan, ovat aktiivisia, kehittävät sitä, ja jotkut jopa tienaa niillä. 

Eli ei varmaankaan myös yllätä, että kirjoitan blogini kännykällä, lataan kuvat perään, ja käyn koneella vaan järjestämässä kuvat paikalleen. 

Useimmiten kirjoitan sohvalla maaten olohuoneessa. Kirjoittamiseen menee 10-15minuuttia. En suunnittele etukäteen mitä kirjoittaa, vaan annan mennä mielen mukaan.


Sen jälkeen tosiaan istahdan tietokoneelle muutamaksi minuutiksi työhuoneeseen, mikä on taas sisustettu täysin Leon mielen mukaan tummalla puulla. Leo tosin ei koskaan työhuoneessa aikaansa vietä, vaan hoitaa kaiken keittiönpöydällä, kannettavan tietokoneensa kanssa. 


Samoin minulla olisi oma työpöytä olohuoneen nurkassa, mutta istuin siinä tekemässä vain kouluhommia. Nyt se on tyhjänpanttina ja odottaa purkausta. 


Eli minun kurkistus kulisseihin ei kovin glamouria ole. Minulle blogin pitäminen on enemmänkin oman pään tyhjentämistä, vähän kun psykologin sohvalle menisin pötköttämään. Viime ajat olen jopa miettinyt, josko lopetan koko bloggauksen. Tuntuu, että elämä junnaa samaa arkea, ja blogeja Italiasta on jo niin monta, että tuskin minulla on juuri mitään uutta annettavaa... No, katsotaan.


Kommentit

  1. Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva!
    Ja sun työpöytäkin näyttää tosi inspiroivalta ympäristöltä :)

    VastaaPoista
  2. Teillä on tosi kaunis koti. Äläkä nyt missään ihmeessä lopeta bloggaamista kotisohvalta, koska tää on sun päiväkirjaa ja siten just sun näköinen blogi. Mä ainakin tykkään lukea kuulumisia viikon varrelta. Erilaiset bloggaustyylit ovat rikkaus.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit