Vastavalmistunut Interior Designer

"Unelmat on tehty toteutettavaksi". 
Näin olen kolmen vuoden ajan vastannut ihmettelyihin miksi ihmeessä olen lähtenyt tämän ikäisenä opiskelemaan, ja vielä parikymppisten keskelle. 
Mutta jos en olisi koulua käynyt, en olisi koskaan voinut tuntea tätä fiilistä, että hitto soikoon, mä todella tein sen! 


Maanantaina meillä alkoi siis loppukokeet, ensin oli graafinen ja kirjallinen koe. Graafinen meni hyvin, kirjallinen taas ei... itseeni pettyneenä palasin kotiin odottamaan tiistaita, ja sen tuomaa suullista koetta.
Suullinen koe kun yleensä on ollut se vaikein, ihan vaan jo siksi, että pitää mennä valtuuston eteen vastaamaan kysymyksiin, ja vielä italiaksi. Jotenkin ne kaikki opitut jutut kaikkoaa muistista just silloin. Onneksi sekin kuitenkin meni ihan ookoo.
En siis yltänyt lähellekään viime vuosien arvosanaa, ja jotenkin niistä tyhmistä virheistä jäi vähän kurja fiilis, kun koko kolme vuotta kiteytyy yhteen arvosanaan kokeiden perusteella, eikä se ole sitä mitä koko kolmen vuoden puuskutin. Mutta eipä voi mitään...

Sain kuitenkin opiskeltua kolmen vuoden sisustajan tutkinnon samalla pyörittäen perhettä, omat duunit, perustaen yrityksen, ja hoidettua eläimet. Vähillä unilla mentiin, stressitaso välillä huipussaan kaikenmaailman sairauksien siivittämänä, mutta sain, kun sainkin, koulun käytyä.                                Nyt sitten voinkin lomailla hyvällä omallatunnolla loppukesän!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit