Mathiaksen uudistunut huone


Mathias sai vihdoin talven aikana uuden huoneen, aikaisemminhan me ei koskaan oikeastaan sitä oltu sen kummemmin laitettu, vaan huonekalut oli appivanhempien jäämistöä ajoilta, kun he vielä tässä talossa asuivat... Ja tältä huone näytti aikaisemmin.Annoin Mathiaksen itse päättää minkälaisen huoneen hän halusi, ja kävimme yhdessä ostamassa huonekalut. Itse tietenkin olisin valinnut jotain rauhallisempaa sävyä, joka olisi kestänyt vuosien saatossa pidempään, mutta toisaalta, onpahan hyvä syy sitten teineyden kynnyksellä uusia taas huone, kun väri ei enää herraa nappaa. Jos tässä talossa siis vielä silloin asutaan. Toivotaan ettei.

Oma vaatimukseni huoneeseen oli, että siellä on tarpeeksi säilytystilaa, tavaraa kun on ihan liikaa, ja niin päädyimme silta-malliseen sänkyyn. Se onkin ollut hyvä ratkaisu, koska sinne saan jemmattua kaikki petivaatteet, talvivaatteet kesällä ja kesävaatteet talvella, serkuille Suomeen vietävät liian pienet vaatteet, ja lelut, millä ei enää leikitä jne.

Itse sisustuksesta Mathias on myös saanut päättää itse, ja siten esillä onkin Minecraft, Super Mario, karate ja ihmisen anatomiaan liittyviä juttuja. Outo poika, kun sydämet ja sun muut niin kiinnostaa.

Kommentit

Suositut tekstit