Lisää terveysongelmia ja hääpäivän viettoa

Viikko alkoi lääkärin vastaanotolla. Tipuin noin kuukausi sitten hevosen selästä, ja satutin käteni. Pikkuhiljaa siihen sattui aina vaan enemmän, ja menin sitä näyttämään omalääkärille maanantaina.
Lääkäri katsoi minua hieman ymmällään, todeten, että kuukausi sitten ja, että mitä kuvittelin että sille enää voisi tehdä... 
No, lähetti jokatapauksessa kuvauksiin ja ultraan. Niissä selvisi ettei mikään ollut murtunut tai poikki, mutta käden jänteet oli tulehtunut, ja nestettäkin oli kertynyt. Sain tulehduskipulääkkeitä ja fysioterapiaa, sekä tietenkin lepoa (kukahan mun hevosen nyt sit ratsastaa...?!?). Sekä lähetteen niskan magneettikuvauksiin. Se onkin sitten kolmas lähete pään kuvauksiin, saisikohan ne tehtyä kaikki kerralla...? 


Eli ei alkanut viikko parhaimmalla tavalla... ja kun eilen koitti 9. hääpäivämme, ja jouduimme perumaan sään takia suunnitelmat, olin varma että joku jossain on kironnut mut. 

Täällä ei ole satanut pisaraakaan sitten mun synttäreiden, kun käytiin rannalla vesisateessa syömässä kalaa, niin johan se sitten satoi meidän hääpäivänä, kun oli varattu ulkoilmakylpylään hemmottelupäivä kahdelle skumppineen ja illallisineen. Peruttiin se siis, ja kun ei muutakaan keksitty, niin suunnattiin rantsuun uudelleen kalalounaalle. Jos olisi siellä edes aurinko paistanut. 


No ei paistanut ei. Ravintolakin mihin päädyimme oli oikea bunkkeri, ei ikkunan ikkunaa, merinäköalasta ei siis tietoakaan ja mua otti niin päähän, etten kuvan kuvaa ottanut koko reissusta. 
Päästiin kotiin, peruin lastenhoitajan, Leo lähti töihin ja minä hain Mathiaksen päiväleiriltä ja makasin sohvalla loppuillan. Se siitä hääpäivästä. Ensi vuonna sitten jotain suurta ja isoa! 

Kommentit

Suositut tekstit