Ensimmäiset lomapäivät

Koulun loppumisen jälkeen en ole jäänyt makaamaan laakereillani, osittain myös siksi, että meillä oli koko viikon työmiehet asentamassa ilmastointia, niin kotiin kuin ravintolaan, enkä viitsinyt makoilla nurkissa.
Kävin aamukävelyillä Millan kanssa pitkin peltoja, kasvohoidossa kauneushoitolassa, istutin kukkia pihalla ja olin tallilla hoitamassa hevosta.


Lisäksi stressasin kaverini lapsen uima-allassynttäreistä etsien bikineitä/uimapukua. Ensin olin päättänyt, etten itse altaaseen edes menisi, vaan katselisin vierestä jossain kaavussa, kun tikkulaihat mammat polskii lapsiensa kanssa, mutta loppujen lopuksi kiersin kaikki kaupat sopivia bikineitä etsien. Ihania värikkäitä bikineitä oli vaikka kuinka, mutta kaikki väärää kokoa. Menin loppujen lopuksi ihan kunnon liikkeeseen myyjän hoiviin ja löytyi tasan yhdet bikinit  mitkä mahtui. Ja tietenkin ne oli mustat mummomalliset. 

No juhlissa olimme ensimmäiset paikalla, ja Mathiaksen kanssa jo altaassa kun muut tulivat, ja olinkin sitten loppujen lopuksi ainoa mamma bikineissä, kaikki ne muut tikkulaihat istuivat kesämekoissaan altaan reunalla.Ja kun kerta olin ainoana siellä altaassa, niin  sain uittaa lapset, joilla ei jalat ylettänyt pohjaan tai jotka eivät osanneet uida. Oli taas hieman erilainen olo. 


Valmistumista taas en juhlistanut sen kummemmin, kävimme illallisella Bevagnan keskiaikaisfestareilla Leon ja Mathiaksen kanssa.
Ja tyttöporukalla syömässä perjantai-iltana.Eli juhannustakaan en siis juhlinut sen kummemmin, lauantaina tein meille Mathiaksen kanssa aperitiivit, mustikkakakun ja join lasin valkkaria.


Pitkän ja tapahtumarikkaan viikon päätti Mathiaksen karaten päättäjäiset, ensin oli vyökoe, missä Mathias sai keltaisen vyön, ja illalla olimme pizzalla. Siellä minä istuin aikuistenpöydässä yksin muiden pariskuntien keskellä, ketään en tuntenut, ja kuuntelin illan kuinka he arvostelivat kaikki lähialueen koulut,opettajat, lääkärit ja muutkin laitokset, itse tuntemattaketään, kenestä puhuttiin... Sanoin ehkä kaksi sanaa koko illan aikana, ja toinen niistä oli varmasti Mathiakselle...
Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!!!Kommentit

Suositut tekstit