Auringonlasku ja arkea

Viikko on kulunut loppukokeisiin lukien ja hevosen kasvainta hoitaen.
Mathias oli päivät klo8-17 päiväleirillä maatilalla, missä on kaikenlaista ohjelmaa uima-altaasta jousiammuntaan, kasvimaan- ja eläinten hoidosta kokkauskerhoon. Hyvin siis siellä viihtyy, ja kotiin ei haluaisi tulla ollenkaan.

Kävimme Leon vapaailtana järvellä syömässä kalaa ja ihastelemassa auringon laskua.
Toisena iltana taas kävin parin kaverin (jee, vihdoin sosiaalista elämää!!!) aperitiivilla ja kuuntelemassa jazzia, monen mutkan kautta lastenhoito-ongelmiin liittyen. Nyt kuitenkin toivon mukaan olen löytänyt uuden babysitterin!

Uuden elämänmuutoksen myötä olen aloitellut myös juoksemista uudelleen, ainoa vaan että allergiat vaivaa edelleen pahasti, ja mitään herkkua ulkona oleilu ei ole. Mutta jos kerta ratsastan, niin enköhän voi silloin juostakin... myös Mathias kävi ensimmäisellä ratsastustunnillaan, ja kuulemma oli niin kivaa, että ensi viikolla uudestaan.


Eli viikkoon ei nyt oikeastaan kuulu mitään arkea kummempaa. Kuumuus ja kuivuus jatkuu, ei ole satanut viikkokausiin ja lämpötilat kipuaa melkein 40'c, sisälläkin on jo yli 30'c. 

koiratkin viihtyy paremmin sisällä kuin ulkona...

Tänään sitten alkaakin minulla loppukokeet, tänään tiedossa kirjallinen ja graafinen koe, ehkä jopa suullinen, jos ei ehdi, niin palaan siihen sitten huomenna. Wish me luck! 

Hyvää Juhannusviikkoa kaikille!!
Kommentit

Suositut tekstit