Lastenkutsut

Lauantaina juhlistimme Mathiasta, joka täytti 7 vuotta. Miten aika lentääkin!!!

Noin kuukausi sitten aloin miettimään missä juhlat pitäisi, Mathias ei halunnut juhlia kotona, koska ei halua, että hänen tavaransa sotketaan... ainoan lapsen ongelmia varmaankin... ja myös koirien kanssa tilanne olisi ollut hankala, ne kun olisi pitänyt laittaa siksi aikaa jonnekin. 

Ensin etsin paikkoja, missä voisi olla niin ulkona kuin sisällä, mutta kaikki oli jo varattu. Stressi meinasi iskeä, ja ideat loppua... Loppujen lopuksi varasin sisällä olevan 450m2 kokoisen juhlasalin, teemana urheilu. Siellä oli jalkapalloa, lentopalloa, koripalloa, nyrkkeilysäkki, trampoliini, 11m käsifudispeli, pussijuoksurata ja potkulautoja. 


Tein teeman mukaiset kutsut, ja samana päivänä kun Mathias vei kutsut kouluun, niin tuli ilmi, että yhdellä tytöllä Mathiaksen luokalta oli myös synttärit samana päivänä. Great. 

Otin tytön äitiin yhteyttä, jos olisimme pitäneet yhteissynttärit, tila kun oli kuitenkin iso. Se ei äidille käynyt. Yritin diplomaattisesti, jos he siirtäisivät päivällä juhlia, niin kenenkään ei tarvitsisi valita kumman juhliin menisi, ja Mathiaskin voisi osallistua tytön juhliin. Sekään ei käynyt.

Ehdin jo nähdä silmissäni, kuinka muut menevät tytön juhliin ja Mathias olisi juhlasalissa yksin potkimassa palloa. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan koko luokka oli Mathiaksen synttäreillä, paitsi yksi tyttö, joka osallistui toisille synttäreille. Ja tottakai meillä oli sitten taas paha mieli toisen synttärisankarin puolesta...


no, ensi vuonna täytyy sopia etukäteen koska  ja miten juhlia synttäreitä, ettei näin käy toistamiseen.

Kommentit