Koulu käyty, mustamaalaamista ja lisää terveysongelmia

Viime postauksessa mainitsin pieleen menneestä työhaastattelusta. Sitä edellisessä taisi olla terveysongelmia... Tällä kertaa viikolla mennään aika samoissa meiningeissä....


Koulussa oli siis viimeinen viikko. Tiistaiksi suunniteltu Rooman reissu meni mönkään, ja viimeisen koulupäivän jouduin jättämään väliin, koska aamulla löysin koiramme Maxin kävelemässä kolmella jalalla. Eläinlääkärissä selvisi, että siltä oli revähtänyt reisilihas pahasti, ja joutuu nyt olemaan levossa ainakin kuukauden verran. Rappuja se ei saa kävellä missään nimessä, mikä tietää että joudun kantamaan 32kg koiran ylös alas kolme-neljä kertaa päivässä. No, kunto kasvaa, jos jotain positiivista haetaan...


Koulun loppua olin odottanut, enkä ottanut sitä mitenkään haikeasti, varsinkin kun loppuun asti oli vääntöä tiettyjen ihmisten kanssa. Itse en ollut paikalla (onneksi) kun riideltiin illallaispaikasta, mutta kuulin jälkeenpäin, että koko soppa oli minun syytäni, ja sain myös kuulla kuinka naurettava olen, kun nelikymppisenä yritän olla kuin kaksikymppinen, enkä osaa käyttäytyä ikäiseni lailla... Olin myös mustamaalannut, naureskellut ja ivaillut heille koko vuoden. Itse en, eikä muutkaan luokkakaverini tosin, ole tällaista huomannut. Heidän omituisen käytöksen viimeisenä vuonna kyllä... No, hieman jäi paskan maku suuhun, mutta olkoon.


Terveysongelmista johtuneen ruokavalion muutoksen takia on ollut pinna kireänä muutenkin. Ruokakaupassa viinihyllyjen välissä aloin jopa melkein itkemään. Miten sitä onkin niin kangistunut omiin tapoihin... Ja vaikka en viinin suurkuluttaja olekaan, niin kaipaan kovasti lasillista viiniä.

Tallilla taas onneksi asiat on ihan kivasti, tietty pikkujuttuja löytyy aina, mutta muuten homma etenee ja meille on muodostunut oma pikku ryhmä.Tällä viikolla olen järjestänyt myös Mathiaksen huomisia synttäreitä, tänäänkin vielä pitäisi alkaa leipoa, kun karatesta tullaan illalla. 

Kemuista sitten lisää myöhemmin. Mukavaa viikonloppua kaikille!!!Kommentit

  1. Voimia ja haleja...jätä omaan arvoonsa turhat panettelut. Näköjään joka maassa samanlaisia ihmisiä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti