Pitkä viikonloppu ja paljon mukavaa puuhaa

Pääsiäisen ja meidän miniloman jälkeen jatkoimme Mathiaksen kanssa pitkällä viikonlopulla, eilen kun oli Italiassa pyhäpäivä fasismista vapautumisen kunniaksi. Ja vaikka opiskelinkin, niin ehdimme tehdä muutakin; pystytimme teltan pihalle, mihin teimme lukunurkkauksen, teimme maatilahommia pellolla, kävin ratsastamassa, pelasimme lautapelejä, katsoimme pari leffaa, lepäsin jopa ja luin kirjaa. Ja mikä ihaninta, olin jotenkin levollinen. Yleensä kun elän hektisesti ja olen luonnostani levoton, osasin kerrankin elää hetkessä, ja nauttia kaikesta.

Kaveri(ttomuus) asiaankin tuli pieni muutos, kun lauantaina saimme kutsun Mathiaksen kaverille illanviettoon, mitä ennen kävimme kaksin Mathiaksen kanssa aperitiiveilla. 


Ilta meni kivasti syöden ja jutellen. Tosin miesten osalta tuli kuittailua Mathiaksen kannattaman jalkapallojengin suhteen, eli tietääpähän mistä heidän lapsensa ovat kettuilun oppineet... 


Ehdimme käymään myös lasten festareilla Corcianon keskiaikaisessa linnakkeessa katsomassa lintuesitystä ja Mathias osallistui aarteen etsintään. Aarre meni sivusuun, mutta hauskaa oli kuulemma.Ja koska viikonloppu meni ilman kummempia valituksia Mathiaksen osalta, niin lähdimme kaksin piknikille, Leon ollessa töissä. 
Trevin kaupungissa järjestetään vuosittain piknik, mistä saa ostettua kaiken paikanpäältä. 10€ hintaan saa nyssäkän, mistä löytyy ruokailuvälineet ja vesipullo, sekä ruoka ja viini, mitkä haetaan erikseen. Tarjolla oli panzanella-salaattia, juustoja, oliiviöljy-bruschettaa, perunasalaattia, munakasleipää ja grillattua lihaa sekä tuoremakkaraa. Ei paha hinta siis! Ja miljöö mitään ihanin, linnan piha ja ihmiset kerääntyy linnan alapuolella olevalle rinteelle oliivipuiden varjoon viltteineen.

Pitkä viikonloppu meni siis oikein mukavasti ja leppoisasti, Mathias lähti mielellään mukaan ja tajusin, että todennäköisesti suurin osa riippuu minun asenteestani ja käytöksestäni. Kun otin itse rennosti enkä stressannut mistään, niin meillä oli kivaa yhdessä, niin kotona kuin retkillä. 
Nyt pari päivää arkea tähän väliin, ja sitten onkin taas kolmas pitkä viikonloppu... 
Mukavaa päivää kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit