Kevätloma keskellä takatalvea

Vietimme kolmen päivän kevätlomaa heti pääsiäisen jälkeen, ravintolan ollessa kiinni. Tai no, lomaa ja lomaa, Mathiaksella oli koulua keskiviikkona ja torstaina, joten ainoaksi koko perheen vapaapäiväksi jäi tiistai, jolloin uhmasimme takatalvea ja lähdimme lounaalle Bolsenan kylään.

Matkalla ihastelimme maisemia, pysähdyimme tervehtimään lampaita ja yksi pelleili matkan takapenkillä.Ennen lounasta kävimme katsomassa linnaa ja sen museota, sekä järvikala-akvaariota.

Sieltä kotiuduttuamme olimmekin loppupäivän vällyjen välissä sohvalla sateen piiskatessa vaakatasossa ja tuulen myllertäessä.

Keskiviikko meni eri askareiden parissa, kävimme hoitamassa asioita ja anopin kera lounaalla ja huonekalukaupoilla etsimässä uutta sohvaa. Illalla kävin ratsastamassa, Mathias karatessa ja Leo vietti illan kirjanpitoa tendenze.

Torstaina taas vietin aamun kouluhommia tehden ja kävimme tukusssa.
Päivä kului kotona Mathiaksen läksyjen ja pienten päiväunien parissa.
Illalla kävimme ulkona syömässä kaksin, päättäen lomamme hyvällä ruoalle ja viinillä.Tänään oli paluu arkeen, itselläni on tiedossa loppukuuksi erittäin tiivistä opiskelua ja kouluhommien tekoa, Leolla taas töitä, kun tiedossa on pari pitkää viikonloppua, 25.4 ja 1.5 ollessa vapaapäiviä. 

Ja kun tämä takatalvikin muuttuisi takaisin kevääksi, niitä maatilahommiakin kun olisi vaikka kuinka...
Nyt kuitenkin viemään Mathiasta synttärijuhlille McDonaldsiin. Mukavaa viikonloppua kaikille!


Kommentit

Suositut tekstit