Design-viikolla MilanossaTällä viikolla olin Milanossa koulun kanssa. Lähdimme tiistaina kukonlaulun aikaan junalla kohti Milanoa, saapuen puolenpäivän aikaan.
Iltapäivän kiersimme Breran alueella,
ja kävimme illallisella japanilaisessa ravintolassa ja siirryimme illanviettoon Colonne di San Lorenzolle.Keskiviikkona starttasimme aamun ollen kahden luokkakaverini kanssa koulun standilla Lambratessa iltapäivään asti. 


Ja loppupäivän pysyimme Venturan alueella, syöden ja designia katsellen, koska jouduimme palaamaan standille vielä illaksi.

Torstaina suuntasimme taas Tortonaan auringon paistaessa lämpimästi.


Lounaan jälkeen palasimme keskustaan ja illan olimme viimeisellä vuorollamme koulun standilla. Perjantaina palasimmekin sitten kotiin, tehden vahdinvaihdon 2.luokkalaisten kanssa.Kolmen päivän aikana tuli käveltyä paljon, 30 000 askelta päivässä, jos aktiivirannekkeeseen on luottaminen, nukuttua vähän, 5h yössä keskimäärin, ja syötyä ja juotua vähän, koska luokkakavereideni matkabudjetit ei juuri päätä huimannut, opiskelijoita kun ovat. 


Paljon ehdimme nähdä, ja koulun ollessa esillä FuoriSalonessa oli tietenkin ainutlaatuinen kokemus. Polemiikkia oli paljon, pahanpuhumista selän takana aivan liikaa ja kinastelua, mököttämistä ja välinpitämättömyyttä. Mitä nyt voi luokkaretkeltä parikymppisten italialaisten kanssa odottaa... Mutta ainakin oli irtiotto arjesta, mikä tuli tarpeen!

Kommentit

  1. Paljon ennätitte nähdä paikkoja. Meidän SuomiSalonen takia mun osallistuminen Designviikon tapahtumiin kutistui olemattomiin, mutta ensi vuonna osaan junailla paremmin. Toivottavasti ensi kerralla tulee tilaisuus tavata.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit