Vastakohdat täydentää toisiaan?

Luokkakaverini naureskeli, että miten olemmekin niin erilaisia Leon kanssa, ja jäin asiaa miettimään... ja muutama tulikin heti mieleen; Siinä missä minä olen puhelias, Leo on hiljaisempi, minä syöksyn innoissani uusiin juttuihin juurikaan miettimättä, Leo taas miettii ja punnitsee. 

Elän uskoen henkisiin juttuihin; kohtaloon, unelmien voimaan, joogaan, meditaatioon ja mielen treenaukseen, Leo taas täysin tiedeihmisenä ei usko mihinkään muuhun, kuin tieteen todistamiin juttuihin, ja hänen mielestään kaikki muu on hihhuli-juttuja ja huuhaata.

Rakastan kynttilöitä ja kynttilänvalossa oleilua, Leo taas ei voi sietää hajua mikä tulee kun kynttilän sammuttaa, eikä kynttilänvalossa kuulemma näe mitään. Kynttilöitä on silti kämppä täysi.


Minä olen aamuihminen, nousen mielelläni aikaisin ja menen aikaisin nukkumaan, Leo taas päinvastoin. Ehdimme nukkua samassa sängyssä 3-4h samanaikaisesti vuorokaudessa.

Minä rakastan romanttisia komedioita, draama-elokuvia ja toiminta-leffatkin menee. Mutta Leon fantasia-elokuvat ei. Samoin kuin kullanhuuhtojat/selviytyjät/vaarallinen kalastus tai Alaska-dokumentit... Meillä harvoin katsotaan TV.tä yhdessä, ja leffaan mennessä joko jompikumpi tekee kompromissin, tai sitten istutaan eri saleissa.


Puuhastelen mielelläni pihalla, tai laitan kasvimaata. Käyn pitkillä kävelyillä koirien kanssa, haaveilen vaelluksista vuorilla. Leo käy mielummin autolla katselemassa paikkoja, ilman että autosta juuri edes noustaan, ja jos noustaan, niin korkeintaan syömään.
Olemme kummatkin ruoka- ja viini-ihmisiä, mutta usein löydämme ruoastakin ristiriidan. Minusta olisi ihanaa tehdä viikonloppuna brunssi, skipaten lounas, mutta Leo taas ei voisi kuvitellakaan syövänsä aamulla juuri mitään, saati sitten olla syömättä lounasta.

En ole juuri auringonottaja, mutta tykkäisin käydä rannalla useammin kuin kerran kahdessa vuodessa, mutta Leo inhoaa aurinkoa, kuumaa, rantaa ja merta. Sen takia meillä lomat vietetään enemmänkin vuorilla, autossa istuen ja maisemia katsellen, tai kaupunkilomilla, eikä siinä mitään tykkään kyllä vuorista ja rakastan kaikkea kulttuuriin liittyvää. Kaupunkien ja kylien kiertelyä, sekä kävisin teatterissa, museoissa ja näyttelyissä, Leo taas ruokakaupoissa tai kauppahalleissa sekä ravintoloissa, museoihin ei häntä sisälle juuri saa. Joskus kompromissina ehkä johonkin kirkkoon saan houkuteltua.


Sisustan jatkuvasti kotia, mieli kun muuttuu jatkuvasti, Leon mielestä taas estetiikalla ei ole niin väliä, kunhan tuoli kantaa tai tavarat pysyy kaapissa, niin se riittää. Tämä on aihe, joka saa minut näkemään punaista.

Luen pari kirjaa kuussa, Leo on lukenut pari kirjaa elämänsä aikana. Ja nekin oli tietokirjoja. 

Minä olen kuin tuuliviiri, mieli vaihtuu nopeasti ja kunnianhimo puuttuu täysin, Leo taas on hyvin määrätietoinen ja päättäväinen. Sellainen perus-aikuinen-ihminen, itse kun elän jossain omassa maailmassani...                                                        Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Kommentit

 1. Ihana kuva susta!!! Näytät ihan Barbielta!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää kuva itseasiassa on karnevaaleilta, ja mä olin pukeutunut Barbieksi!!!

   Poista
 2. Olipa kiva lukea elämästäsi siellä Italiassa. Luin viikonloppuna ja täänän blogisi alusta asti. Jatka samaan tyyliin! Terveisiä Irlanninsta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, sullahan on ollut lukuintoa! Kiva kuitenkin että jaksoit lukea! Mukavaa kevättä Irlantiin!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit