Unohtelua ja ihmettelyä

Viime aikoina elämä on ollut aikamoista hulabaloota, eikä tilannetta ole helpottanut se, että olen alkanut unohtamaan asioita. Yleensä olen aina  se joka pitää langat käsissä, hoitaa omat ja muidenkin asiat, logistiikka pelaa, niin kuin organisointikin.


Nyt kuitenkin olen päivittäin unohtanut jotain; tallin pihassa, että ratsastussaappaat jäi kotiin, ja jouduin ajamaan sataatuhatta takaisin kotiin ne hakemaan, jotta ehtisin tunnilleni. 

Tallilta tullessani taas tajusin puolivälissä matkaa, että unohdin puolet omaisuudestani keskelle tallin käytävää, ja käännyin niitä hakemaan, kiireessä tietenkin, kun piti olla viemässä Mathiasta jo karateen.

Koulusta tullessa etsin autoani parkkipaikoilta, kun olin unohtanut mihin sen olin parkkeerannut. 

Ja eilen eläinlääkäri soitti perään, että olin unohtanut ottaa maksamani lääkkeet mukaan, enkä edes ollut itse asiaa huomannut. 
Ja kaikkea muuta tälläista pientä arjen piristystä siis... kunhan en unohtaisi Mathiasta jonnekin tai hakea äitiäni, joka saapuu keväiselle vierailulleen. 


Unohteluiden lisäksi olen ollut ihmeissään, kun olen useammalta taholta kuullut kuinka olen laihtunut. 
Ihmeissään, koska postaus lihomisesta oli ihan just ( linkki tässä, jos meni ohi...), enkä ole asian eteen mitään tehnyt ja vaakakin näyttää aina vaan samaa. 
Kehujen kannustamana kuitenkin kaivoin viime vuoden kevätvaatteet esiin kokeillakseni kuinka paljon ne kiristää, ja yllätyksekseni ne olikin ihan ok. Eli siis, paino on ihan sama kun ennenkin, mutta vaatteet, mitkä ei ennen mahtunut päälle, mahtuukin nyt. 
Ehkä ratsastus on kasvattanut lihasta läskin tilalle? Mutta voiko lihas painaa tosiaan niin paljon enemmän? Tai sitten olen vaan unohtanut syödä... 😳

No, niin tai näin, tajusin että on taas hiljennettävä tahtia, ja niinpä ostin 10kerran kortin talassoterapiaan kylän kauneushoitolasta. Ja tänään aamu starttaakin siellä tunnin levähauteessa ja hieronnassa.
Mukavaa päivää itse kullekin!


Kommentit

  1. Mullekkin käy noin, että kun on sata asiaa mielessä ja stressiä, niin alan unohtelemaan asioita. Muuten olen järjestelmällinen. Sitten ärsyttää vieläkin enemmän, kun unohtelun takia menee asiat uusiksi.
    Eli ei auta muuta kuin hiljentää tahtia. Sääli vaan, että paino ei putoa, ei sitten millään! Nauti talassoterapiasta. Tekee varmasti hyvää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit