Kummitusmatkalla Suomessa

Kävimme Suomessa kummittelemassa siskoni pojan ristiäisissä, ollen sylikummeja pikku-Markukselle.Samalla kävimme Heurekassa tutustumassa tieteen pariin ja katsomassa kuolleita ihottomia eläimiä ystäväni perheen kanssa. Mathiaksen mielestä oli ihan superhuimaa.

Kävimme myös laskemassa mäkeä ja puistoilemassa serkkujen kanssa, minä piipahdin pikavisiitillä Pajutallilla toisen ystäväni kanssa, sekä yksi koominen illallinen stadissakin mahtui lomaan, samoin kun ystäväni luona illallistaminen heidän upeassa uudessa kodissaan. Kaikki pikaisesti.Valitettavasti olimme kummatkin Leon kanssa puolikuntoisina, ja minun haave yhden yön Tallinnan reissusta kahdestaan vaihtui mökkeilyyn, missä nautimme lumesta, pikasaunasta ja makkaranpaistosta. Mathias auttoi ukkia myös lumen auraamisessa. 
Saimme siis annoksen Suomen talvea, ja nyt voimmekin keskittyä sitten Italian kevääseen, ja kevään mukana tuleviin hommiin. ...ja niille, joiden kanssa ei nähty, et ole ainoa... suurinosa jäi siis ystävistä ja sukulaisista tapaamatta, mutta kesällä sitten paremmalla ajalla!!!!

Kommentit

Suositut tekstit