Karnevaalit ja karatekoe

Karnevaaliaikaa eletään, ja meilläkin oli tarkoitus käydä katsomassa Perugiassa kulkuetta, mutta sairastan taas vaihteeksi, olen jo kolmannen kerran flunssassa ja kuumeessa tänä vuonna, joten jäi kulkue väliin.
Kävimme sentään kylän karnevaalijuhlilla, kokonaiset 3minuuttia, minkä jälkeen Mathias halusi kotiin. Ei kuulemma ollut pukunsa kavereiden mieleen, eikä halunnut jäädä kuuntelemaan ilkeyksiä ja lällättelyä.


Mathiaksella oli myös karatessa ensimmäinen puolivyökoe, eli siirtyi valkoisesta valkokeltaiseen vyöhön, ja hienosti vyön ansaitsikin! Ja oli itsekin niin ylpeä ja onnellinen. Kevät tekee tuloaan täysillä, pojat on kruisailleet mönkijällä pitkin peltoa auringon paistaessa ja sipulikukat puskee maan alta. Itse taas olen kökkinyt sisällä kyllästymiseen asti. Oikeastaan koko alku vuosi on ollut yhtä takkuamista. Herään huonolla tuulella jo heti aamusta harva se aamu, eikä se fiilis siitä juuri päivän mittaan parane. Tiedä sit mikä tökkii, mutta sellaista yleistä tyytymättömyyttä on siis ilmassa. 


Viikolla ehti olla myös yksi sairaalakäynti (Mathiaksen uudelleen kasvaneisiin kitarisoihin liittyen), ensi viikolla on toinen korvalääkärin vastaanotolla, ja jonotin myös 2,5h Mathiaksen vanhempainillassa välitodistusten keskusteluun, ja hieno todistus olikin!

Herra lukee jo ihan itse iltasatunsa...

Kommentit

  1. Oi, teillä on kevät jo noin pitkällä! Meillä sataa vielä lunta, jo kolmatta päivää. Onneksi sentään aurinko paistaa jo täysillä.
    Harmillisia nuo lasten kiusaamiset. Voimia ja pirteää viikkoa teille kaikille!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit