Helmikuu ja kevättä rinnassa

Mieli on lennellyt tällä viikolla ihan ookoosta ärtymykseen ja turhautumiseen. 
Koulussa on meininki kuin alakoulussa, tytöt on ryhmittynyt toisiaan vastaan ja puhutaan selän takana aina vaan enemmän ja enemmän paskaa. Odotan jo innolla että koulu on ohi, eikä tarvitse enää viettää päiviä sellaisessa ilmapiirissä. 

Tällä viikolla yritinkin nollata kouluärtymystä heppaterapialla, käyden ratsastamassa neljä kertaa. Perhelounaat meni mönkään tälläkin viikolla, Mathiaksen iloksi, hän kun ei kovin mielellään kotoa poistu. 
Milla nimittäin oli kipeänä. Eläinlääkäri totesi sen olevan mahakirroosi, todennäköisesti kanojen kakoista johtuvaa. Eli nyt pysyy kanat omassa aitauksessaan, eikä juoksentele enää samassa koirien kanssa. Itsellänikin tietty helpottaa asiaa, kun ei tarvitse vuorotella niiden kanssa, laittaa kanat sisään että voi päästää koirat ulos, ja päinvastoin... muutenkin pitäisi tehdä nyt kevään aikana kanoille isompi aitaus, kaukana koirista.


Pikkuhiljaa alkaa olla jo muutenkin kevätfiilis, aurinko on paistanut kivasti ja lämmöt nousee 15'c, eli ulkohommia olen tehnyt pikkuhiljaa, ja ehtinyt istahtaa omalle pihalle sitruunapuun lomaan sisustuslehtiäkin lukemaan.


Nyt kuitenkin viemään Mathiasta McDonald'siin luokkakaverinsa synttäreille, eli sunnuntai-iltapäivä menee kakaralauman keskellä.
Mahtavaa alkavaa viikkoa kaikille! Kommentit

Suositut tekstit