Vuoden ensimmäinen viikko

Uutena Vuotena mietin muutaman muutoksen arkeen, jos ne toisi elämään enemmän tasapainoa ja yöt rauhoittuisi, eikä tarvitsisi valvoa.
Ja tämän viikon olenkin mennyt näillä; inkivääri-sitruunatee aamulla sekä aurinkotervehdys ja kevyt venyttely, illalla rauhoittava suihku kynttilänvalossa ja ihanan tuoksuisen Nuxen vartaloöljy, meditointi , päivänkirjan pitäminen ja kirjan lukeminen. Mitään laihdutus-juttuja en ole aloittanut, vaan yritän nyt ensin vaan rauhoittaa aamut ja illat. Asia kerrallaan.

Tosin ihan ilman kommelluksiakaan ei ole selvitty, olen juossut kanojen perässä pihalla aamutakki päällä, parissa pakkasasteessa, kun olin unohtanut laittaa ne yöksi sisään. Ja koirien jälkiä siivoten ulkona hirveässä tuulessa, kun ne innostuivat lumen näkemisestä niin, että ryntäsivät portaat alas, ja samalla lensivät kaksi ämpärillistä tuhkaa pitkin rappuja. Tuhka pöllysi samaa tahtia kun lumikin siivotessa.

näkymä olohuoneesta muuttui talviseksi yhdessä yössä

Joulun korjasin pois jo ennen Uutta Vuotta, joten loppiaisena juhlistimme vain Befanaa, noitaa joka Italian perinteiden mukaisesti vie joulun mennessään tuoden lapsille lahjasukkia karkkeineen. Mathiaskin sai kolme sukkaa, mistä löytyi leluja ja karkkia, sekä koulutarvikkeita.


Leikimme lumisotaa pihalla ja koiratkin riehaantui leikkimään.


Illalla kävimme viereisen kylän Befana-juhlilla, missä palelimme ulkona sirkus-taiteilijoita katsoen, tulen äärellä seisten ja glühweinia juoden. Befana-noita tuli lehmävaljakolla, ja toi kaikille lapsille sukat.Kävimme katsomassa vielä jouluseimejä, joulusesongin päättymisen kunniaksi.
Viikonloppuun mahtui paljon päänsärkyä, mutta kouluhommia oli tehtävä, joogasin toivossa että kipu helpottaa, kävin liikuttamassa hevosen ja tehtiin pikainen visiitti illalliselle Leon kavereiden puolisoineen kanssa, minne menin Mathiaksen kanssa, Leon ollessa töissä. 
Kolmen vuoden hiljaiselon jälkeen meidät/minut yhtäkkiä kutsuttiin taas heidän illanviettoonsa, kyllä elämä osaa olla outoa!

kampaajallakin ehdin käväistä, tuloksena tummempi väri ja otsatukka

Kommentit

  1. Oih, sataako teilläkin lunta? Luulin että teillä on ikuinen kesä...
    Vastasin haasteeseesi tällä viikolla. Oikein hyvää tätä alkanutta vuotta sinne Umbriaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti