Silmämigreeni ja koulun kevätlukukausi

Vitamiinien voimalla mennään
Arki iski päin naamaa. Kouluhommia on tehty yötä myöten unohtaen iltarauhottumiset, Mathias joutui taas muiden poikien hampaisiin synttärijuhlilla ja olemme yrittäneett selvittää tilannetta, ja kaikenlisäksi silmämigreeni aiheutti vaivaa pakottaen taas pysähtymään autolla tien viereen, loppupäiväksi sänkyyn, hirveässä päänsäryssä oksentaen. Muutama päivän oli vielä päänsärkyä ja silmät arat, mutta eipä tässä ole ehtinyt laakereillaan makaamaan.

Tällä hetkellä koulussa meillä on kaksi isoa (siis ihan megalomaanisen isoa!) sisustusarkkitehtuuriprojektia; vanhan ränsistyneen viinikellarin muuntaminen olutpanimoksi, maistelualueet ja ravintola vierailjoita varten ja kauppa, mistä tuotteita ostaa.
Sekä lastensairaalalle vanhempia varten oleva asumiskeskus, mihin tulee parisenkymmentä asuntoa, viihdykealueet, ruokala, puistoalueet jne. Eli niiden tiimoilta hommaa riittää.

Lisäksi Salone del Mobile-messut lähestyy (huhtikuun alussa) ja sinne pitäisi suunnitella valaisin. koulun valoinstallaatioon. Tuotesuunnittelun puolella on myös toinen projekti, ja myös alkavalla ekologisen suunnittelun puolella suunnittelemme tuotteen, samoin kuin designin historiassa, missä olemme valinneet yhden yrityksen, jolle suunnittelemme. Itse olen valinnut yritykseksi Muuton ja tuotteena on roikkuva lepotuoli, vaikka tuskin itse yritykselle sitä tulen tarjoamaankaan. Tai no, jos siitä tulee tosi makee, niin ehkä sitä vois jopa yrittää. Yrittänyttä ei laiteta, vai miten se meni?

Lisäksi koulussa teemme myös 3D-piirtämistä (Render), aloitamme myös videontuoton parissa ja graafistakin suunnittelua on tiedossa; portfolio, kotisivut, FB-sivut ja käyntikortit valmiiksi työelämään. 

Eli turha edes sanoa, että kevätlukukaudesta ei ole odotettavissa muuta kuin rankkaa, vaikkakin kyllä myös mielenkiintoista!


Lauantaisin yritän kuitenkin pyhittää lounasajan perheelle, tällä viikolla kävimme Folignossa syömässä kera lasillisen hyvää punaviiniä.                          ja iltapäivän vietin Mathiaksen kanssa omalla pihalla pelaillen.


                                Tänään tiedossa talli ja tiistaiseen tenttiin lukemista.

                                 Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


Kommentit

 1. Kuulostaapa vauhdikkaalta keväältä. Oikein mukavaa tammikuun jatkoa ja voimia kaikkeen!

  VastaaPoista
 2. Vau, voimaa kaikkeen! Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, vaikka työmäärä on varmasti valtava.
  U can do it!

  VastaaPoista
 3. Heidi! Saanko ottaa sinuun yhteyttä yv? Minulla olisi sinulle asiaa sekä kysyttävää. Yst. Terv. Julia

  VastaaPoista
 4. Heidi! Saanko ottaa sinuun yhteyttä yv? Minulla olisi sinulle asiaa sekä kysyttävää. Yst. Terv. Julia

  VastaaPoista
 5. Hei Julia! mun osoite on dippiheidi@hotmail.com tai FBstä löytyy Heidin Italia tai Heidi Pietilä. Laita viestiä!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit