Workshop ja vuodatusta

aamu sarastaaTällä viikolla olen mennyt nukkumaan samaan aikaan kun Mathiaskin, eli klo21-22 pintaan. Osittain siksi, että digiboksimme päätti olla toimimatta ja odotin uutta korttia koko viikon. Luin iltaisin kyllä kirjaa, uni vaan tuli usein jo ennen kun toiselle sivulle pääsin.
Päivät kun on ollut edelleen hektisiä, lähden aamulla ennen klo8 ja tulen kotiin illalla klo20 jälkeen, ilman siestoja, tai oikeastaan ilman lounastaukojakaan.
Vielä pitäisi jaksaa vajaa viikko, sitten koittaa loma! 


Koulussa oli tosin kivoja tapahtumia, näyttelyn lisäksi meillä oli Workshop, missä punoimme oksista. Ei meidän toki tarvinnut hommaa oppia sen kummemmin, mutta koska meidän koululla on Milanossa keväällä pidettävissä Salone del Mobile-messuilla oma standi, mihin me sisustusarkkitehtuuriopiskelijat suunnittelemme installaation kyseisestä materiaalista, oli tärkeää että pääsimme käsiksi itse materiaaliin. Itseasiassa ilmeni, että olin aika näppärä punomaan, tiedä sitten olisiko kampaajan ammatista siihen ollut apua.


Tallilla taas tilanne on edelleen hieman erikoinen, koska se uusi opettaja ei tosiaan opeta muita kuin heitä, jotka kisaavat. Eli ei minua. Ja siten en voi enää ratsastaa klo16-19 välillä. 
Talli on avoinna 8-12.30 ja 14.30-20,
ja aamuisin ei opettajaa enää ole, joten ainoa vaihtoehto minulle jää klo15-16 alkeisopettajan kanssa ja yleensähän olen silloin tietenkin koulussa tai kurssilla.
Ja kaikenlisäksi vielä tyttö, joka Sognadoria ratsasti kerran viikossa ilmoitti ettei tule enää. 
No, annan joulun pyhien mennä, ja otan asian kunnolla puheeksi loppiaisen jälkeen tallilla, yrittäen löytää jonkun ratkaisun. Hevonen kuitenkin on rauhoittunut kovasti, ja pikkuhiljaa siitä on kehkeytymässä upea ratsu.


Joulun tiimoilta lahjat on ostettu, ja itsekin sain paketin Suomesta, ihana piristys oli! Yleensähän itsekin olen lähettänyt ystävilleni pienet paketit, mutta tänä vuonna en saanut aikaiseksi sitäkään. Lähetän sen sijaan joulumieltä kaikille ja toivotaan oikein mukavaa viikonloppua!Kommentit