Uuden Vuoden juhlintaa

Tänä Uutena Vuotena teen suomalaista jouluruokaa. Koska meidän perheessä ne ei muille uppoa, enkä viitsi vain itselleni niitä alkaa väsätä jouluna, muiden ruokien ohelle, niin mikä sen parempi ajankohta kun Uusi Vuosi, sen kun vietän aina yksin, eikä tarvitse muita miettiä.

Aamun aloitin riisipuurolla ja luumukeitolla, Mathiaksen syödessä pandoroa, ja illaksi on lohi-saaristolaisleipiä, mätiä ja blinejä, sekä katkarapuja alkupaloiksi, pääruoaksi porkkana- ja lanttulaatikot ja sienisalaattia. Jälkiruoaksi fazerin sinistä. Ja kaiken tämän aion huuhdella alas shamppanjalla.
Puoleen yöhön tuskin jaksan valvoa, mutta jos jonkun elokuvan katsoisi ja miettisi ensi vuoden tavoitteita. Shamppanjapullon yksin vedettyä voi tulla jopa loistoideoita! Kiitän teitä kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivotan oikein ihanaa alkavaa vuotta kaikille!

Kommentit

 1. Kiitos samoin kaimaseni!
  Kuulostaapa hauskalta tavalta ottaa uusi vuosi vastaan!
  Mutta miksi joudut juomaan shamppanjaa yksin? Vai pitäiskö sanoa, että saat ihan itseksesi nautiskella pullon hienoa juomaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää Uutta Vuotta!! Yksin, koska minulla ei juuri kavereita ole ja mies on aina töissä. Josko tänä vuonna vuosi vaihtuisi Suomessa ystävien parissa...

   Poista
 2. Kaikkea hyvää toivotan sinulle tulevalle vuodelle!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit