Loppurutistus ja joulun viettoon

Maanantai-aamuna vein Mathiaksen kouluun sanoen että hyvää koulupäivää ja nähdään huomenna.
Eli kiireisesti alkoi viikko, ensin koulussa, sitten kurssilla ja illalla oli vielä tallin pikkujoulut, missä syötiin pitkän kaavan mukaan ja lapset lauloi karaokea. 

Eilen taas oli Mathiaksen koulun joulujuhla, ja perinteiden mukaisesti Mathias jäätyi mikrofonin ja yleisön edessä, ja jätti repliikkinsä väliin. Lauluihin otti osaa kuitenkin, mikä oli edistystä.


Juhlan jälkeen istuin sitten yömyöhään kirjoittamassa tutkielmaa aiheesta onko arkkitehtuuri seksikästä. Filosofinen aihe, kirjoittaminen ja italian kieli, mikään ei kuulu vahvuuksiini.
Luetin tutkielman Leollakin, ja vastauksena oli, että meinaanko oikeasti palauttaa sen sellaisenaan,  mutta aikaa ei ollut muuttaa näkökulmaa, tai mitään muutakaan. 

Tänään oli viimeinen maatalousyrittäjäkurssi ja pitäisi vielä myös pakata. Kävin myös ratsastamassa, ja toivottamassa hyvät joulut tallilla.
Huomenna kutsuu vuoret, mistä olemme vuokrannut mökin viikoksi, ja missä aiomme viettää joulun ihan vaan oman perheen kesken, ensimmäistä kertaa ikinä ilman vieraita. Koiratkin lähtee matkaan mukaan. Odotuksissa on rentoutumista, pitkiä vaelluksia koirien kanssa, lumileikkejä ja iltoja takan ääressä pelejä pelaten ja suklaata syöden.                                         Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua kaikille!!!

meillä odotetaan ensimmäistä kertaa hammaskeijua tänä yönä!

Kommentit

  1. Levollista ja rentoa Joulunaikaa teille! Nauttikaa lomastanne Alpeilla!

    VastaaPoista
  2. Huh, miten kaikki aina pakkautuukin lomaa edeltäviin päiviin! Hyvää joulua ja rentouttavia päiviä Alpeilla :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti