Kylppäriremontti

Alkusyksystä alkanut kylppäriremontti on vihdoin valmis.

Lähtötilanne oli tämä, 80-luvulla viimeksi remontoitu, 1,5m leveä ja vajaa 3m pitkä tila. Amme, pönttö, bideen tilalle isketty pesukone-kuivuritorni, ja lavuaari. Suihkusta ei tullut enää lämmintä vettä, ja muutenkin vettä tuli kaksi tippaa, eli painetta ei ollut ollenkaan.


Tila purettiin siis täysin, putket vedettiin uudelleen ja asuimme ilman vessaa parisen viikkoa. Remontti pitkittyi, koska putkien vetämiseen meni enemmän aikaa seinien ollen paksuja kiviseiniä, siis seinien sisällä on kokonaisia isoja kiviä, tummemmat laatat loppuivat kesken ja tehtaalta piti tilata lisää, sekä lavuaari kalusteineen ja patteri olivat kadoksissa kolmisen viikkoa, kunnes ne löytyi väärästä myyntipisteestä.


Suihkun liukuovi-lasiseinä taas tilattiin viimeisenä, ja sitä odoteltiin vajaa kuukausi, ja kun se vihdoin tuli, oli mittaamisista huolimatta puoli senttiä liian iso, eli jouduimme muokkaamaan rakennetta. 

tässä ilman suihkuseinää

Mutta nyt on vihdoin valmista, ja voimme käydä kuumassa suihkussa, missä vesi tulee paineella, ja ainakin omasta mielestäni tilakin on esteettisesti kauniimpi. Asiakas on tyytyväinen! ;)
Kommentit

Suositut tekstit