Joulufiilistä etsien

Viikonloppu meni joulufiilistä etsien. Tänä vuonna se jotenkin antaa odottaa itseään, mikä on erikoista, koska yleensä rakastan joulua. Ehkä se on tämä arjen kiireys, joka vie ajatukset, enkä ehdi kunnolla vaan olla ja rentoutua.

Niinpä tänä viikonloppuna yritin tehdä vain pakolliset koulujutut, ja keskittyä muuhunkin. 
Katsoin pari jouluelokuvaa, okei sivusilmällä samalla kun hahmottelin tuotesuunnittelun proggista, keitin hehkuviiniä, sytytin kynttilöitä, tein bataattijoululaatikkoa ja nuuskuttelin hyasintteja sekä kävimme Mathiaksen kanssa leffassa katsomassa talvisen piirretyn.


Tietysti piti myös siivota, pyykätä jne, ja tallilla melkein sydän pysähtyi kun hevosen takajalat oli turvonnut pökkelöiksi. Eli sitä sitten liikuttaen, että turvotus laskisi. 


Fiilis on ollut hieman alakuloinen, väsynyt ja energiat on ollut ihan nolla. Eilen illalla otinkin lasin viiniä ja istuin sohvalle uuden muistivihkoni kanssa, mihin kirjasin ylös vähän ensi vuoden toiveita ja lähitulevaisuuden haaveita.


Tänä aamu alkoikin sitten mieli kirkkaampana, aamujumpan, piirtämisen ja terveellisen aamupalan siivittämänä. 

Nyt tallille tsekkaamaan hevonen ja sitten kouluun sekä maatalousyrittäjienkurssille. Leo jää sairastamaan kotiin ja pitämään seuraa Mathiakselle, jolla tänään ei ole koulua. Kouluja desinfioidaan eilisten vaalien jäljiltä, ja on siis kiinni....

Viikko alkakoon! 

Kommentit

  1. Täälläkin on ensimmäiset piparit ja tortut leivottu. Hyasinteista, joulublogeista ja joululehdistä saan sitä joulufiilistä, tosin kävimme viime viikolla tunnelmoimassa Prahan joulutorillakin.
    Mukavaa joulunalusaikaa ja Suomen Itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit