Joulua rinnassa

Viikonlopun aikana koristelimme piparit, koska perinteiden mukaisesti Mathias on antanut niitä opettajille joululahjoiksi. Niin tänäkin vuonna.Tänä aamuna kävimme aamupäivällä auringonpaisteessa ja raikkaassa talvisäässä (2c') ulkoilemassa ja piipahdimme puistossakin.Ja lounaan jälkeen lähdimme jouluisaan Perugian vanhaan kaupunkiin katselemaan joulumarkkinoita, valoja ja joulukuusta.
Kävimme myös luistelemassa, Mathias toista kertaa ikinä, ja koska se ei oikein onnistunut niin kiukutteluksihan se meni ja loppujen lopuksi lyötiin hanskat tiskiin ja lähdimme kuumalle kaakaolle ja glögille, missä kiukuteltiin sitten vielä vähän lisää, kunnes kaakao vihdoin tuli. 
Piipahdimme myös pienessä suklaapuodissa ihastelemassa käsintehtyjä suklaita, ja Mathias veti kierroksen vanhanajan karusellissa.Leo oli tietenkin koko viikonlopun töissä, eli kaksin Mathiaksen oltiin ja mentiin. Nyt alkuviikosta riittääkin sitten kiirettä, lastenhoitajakin on soitettu apuun maanantaista keskiviikkoon, me kun tullaan vetämään ympäripyöreitä päiviä, mutta onneksi edes minä sain hieman tuuletettua aivoja ja hengitettyä joulun taikaa viikonlopun aikana.
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit