Pieniä piristyksiä arjen keskellä

Aika kuluu nopeasti kun säntää paikasta toiseen, ja niin on käynyt viime aikoina. Päivät venyy helposti ja unet on jäänyt vähille.

Pikku irtiottoja on kuitenkin ollut muutama arjen keskellä. 
Kävin parin koulukaverin kanssa katsomassa Perugiassa valokuvanäyttelyä. Miljöönä oli vanha kirkko, jota käytetään nykyään näyttelytilana.Olimme myös Leon ja Mathiaksen kanssa harrastusmessuilla, missä ei oikeastaan ollut huomioitu muita kuin käsitöitä. Pikainen vierailu siis.Kävimme myös leffassa katsomassa Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, ja yllätyin miten jaksoin katsoa koko elokuvan nukahtamatta.

Mathias taas on hinkunut joulukoristeita halloweenistä asti, ja nyt kun ravintolaa piti alkaa koristella firmojen pikkujouluja varten, koristelimme myös kodin samalla.
Eli joulutunnelmaa näin marraskuun loppuun, jokapaikassa on joulukrääsää, on joulupukkia, tonttua ja soivia lasipalloja ja kaikki on punaista. Itse tosin olin miettinyt enemmänkin minimalistisempaa joulua tänä vuonna, ja pysytellä valkean ja hopean väreissä, mutta eipä tullut muille kuuloonkaan, samoin kuin aidon kuusen hankkiminen. Ei ole kuulemma ekologista, kun joutuu tappamaan kuusen.


                                                        Ihanaa viikonloppua kaikille!!! Kommentit

Suositut tekstit